לא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במשקל
    שירה
    31/05/2015

הי אני בת 30 גובה162 שקלתי בעבר 78 ואחרי דיאטה שוקלת כרגע 68 שומרת על תפריט כבר שנה ועושה ספורט אך איני יורדת שמעתי שיכול להיות שהגוף שלי נוח לו במשקל זה אך זה מפריע לי מה אפשר לעשות כדי לרדת עוד 5 קילו לפחות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במשקל

הוספת תגובה

• לא יורדת במשקל - תגובה

סיון דוד
    20/06/2015

האם פנית לאיש מקצוע לקבלת ייעוץ? האם את מתאמנת? ממליצה לך לערוך בדיקות דם שגרתיות ולקבוע פגישה אישית לבירור מעמיק לתפריטך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יורדת במשקל - תגובה

סיון דוד
    20/06/2015

האם פנית לאיש מקצוע לקבלת ייעוץ? האם את מתאמנת? ממליצה לך לערוך בדיקות דם שגרתיות ולקבוע פגישה אישית לבירור מעמיק לתפריטך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יורדת במשקל - תגובה

סיון דוד
    15/07/2015

הי שירה, לצערי לא אוכל לסייע לך דרך הפורום. יש צורך בבירור מעמיק של תזונתך וגורמים נוספים המשפיעים על משקלך. ממליצה לך לקבוע פגישה מסודרת לקבלת מענה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו