רזה עם אחוזי שומן גבוהים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רזה עם אחוזי שומן גבוהים
    אליס
    19/06/2015

הי,
    בת 36. גובה 1.52, משקל 49 ק"ג. אני בחורה רזה. לובשת מידה 36 פלג גוף עליון רזה מאוד. הבעיה שלי זה מצבורי שומן בירכיים ובישבן. אחוזי שומן שלי הם 35%(בדיקה שבוצעה בחדר כושר)
    אני מתאמנת במשך שנה כ-4-5 פעמים בשבוע פעילות אירובית+כוח. אולם לא מרוצה מהתוצאות. כן פיתחתי שרירים בשנה זו אך נדמה כי הם מסתתרים "מאחורי" השומן..
    בחלק גוף התחתון אני לא מצליחה להיפטר ממצבורי שומן. אני לא מנסה להיות בדיאטה או לאבד משקל רק להיות יותר מוצקה וחטובה.

מה ניתן לעשות? האם בחורה רזה יכולה להיפטר משומן בירכיים ובישבן בלי לרדת במשקל?
    תודה רבה, אליס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזה עם אחוזי שומן גבוהים

הוספת תגובה

• רזה עם אחוזי שומן גבוהים - תגובה

סיון דוד
    20/06/2015

הי אליס
    האם ניסית לקבל ייעוץ תזונתי אישי ? את כותבת בפורום תזונת ספורט ולא ציינת כיצד את אוכלת, אני חושבת שיש מקום לערוך שינוי בתפריט שלך על מנת לראות תוצאות. אם את מתאמנת בצורה רצינית, ייתכן שהתזונה שלך לא נכונה במשך היום וסביב האימון.
    כמובן גם שישנו סיכוי שאחוזי השומן שנמדדו בבדיקה אינם מדוייקים, ישנם גורמים שונים שיכולים להשפיע על אמינות הבדיקה ויש להקפיד עליהם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו