מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון בוקר עם משקולותשלומי כהן09/08/2015
ערב טוב לפורום תזונת ספורט.
שלום רב לכם וערב טוב.
רציתי לשאול ואני אשמח לקבל תשובה היום..אם זה בסדר..
אני רוצה לעשות מחר אימון בוקר עם משקולות..ורציתי לקבל חוות דעת מבחינתכן..
אתן סיוון דוד ורעות..
האם זה בסדר שאני יקום מחר מוקדם....וחצי שעה לפני האימון אני יאכל שני תמרים עם כוס מים אחת בלבד....
ואז אלך להתאמן..ואז יחזור יעשה מקלחת..ואז לא שזה לוקח לי שעה(45 דקות) ממש לא!אבל יעבור 45 דקות בערך אחרי המקלחת..ואז אני יאכל קרונפלקס עם חלב ,יוגורט bio 3% ולחם מחיטה מלאה עם גבינה ותוספת של ירקות כמו: עגבנייה,מלפפון,גמבה וכדומה??
זה בסדר מבחינת הגוף??יש לי אישור ממכן??
מחכה לתשובה וערב טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון בוקר עם משקולות - תגובה
סיון דוד12/08/2015שלום שלומי,
אתה מבקש תגובה מיידית ולצערי לא תמיד מתאפשר.
בכל מקרה, קשה להמליץ לך על כמויות של מזון לאחר אימון דרך הפורום, אבל לפי מה שתארת נראה כי אתה מתכנן ארוחה מגוונת עשירה בחלבון וסיבים תזונתיים. לגבי הכמויות , אני לא אוכל לעזור לך ללא אבחון מדוייק של תזונתך.
בהצלחה והמשך יום נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?