אבקות חלבון לעלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקות חלבון לעלייה במשקל
    הלי
    14/09/2015

שלום,
    מאז ומתמיד אני רזה (גנים..), בתת משקל. אחרי שניסיתי הרבה אופציות (תזונה נכונה, אימוני כושר..) החלטתי שאני רוצה להוסיף שייק חלבון בנוסף לארוחות שלי על מנת לעלות במשקל. בנוסף אני לא מצליחה להגיע לכמות החלבונים בגרמים שאני אמורה לצרוך ביום.

איזו אבקת חלבון כדאי לי? ואיך לבחור לפי המטרה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקות חלבון לעלייה במשקל

הוספת תגובה

• אבקות חלבון לעלייה במשקל - תגובה

סיון דוד
    15/09/2015

שלום הלי
    אני ממליצה לשלב תוספת של פחמימות עם חלבון לתפריט ולא חלבונים בלבד, ישנן אבקות גיינר שונות לעלייה במשקל. כמובן שמומלץ לעבור את התהליך עם עזרה של דיאט ניתן קלינית. לפחות להרכבת תפריט הכולל את התוספים ומתאים לאורח החיים שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הלי
    16/09/2015

ביקרתי לא מעט דיאטניות קליניות, לכן אני יודעת מה לכלול בתפריט שלי. ייעצו לי להוסיף לתפריט אבקות חלבון וכמובן פחמימות אך אף פעם לא חשבתי להוסיף. כיום אני רוצה לנסות לצרוך אבקות חלבון, אך אני לא יודעת איזה סוג הכי מומלץ משום שאני מחפשת אבקה שתהיה מועשרת בקלוריות אך גם תהיה בריאה לגוף ולא מלאה בסוכרים וחומרים שונים.
    אשמח לקבל את עצתך.

שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

סיון דוד
    20/09/2015

הלי אינני ממליצה על תוספים של חברות ספציפיות. כל עוד את רוכשת אבקה שמכילה פחמימות ביחס גבוה החלבונים ולא רק אבקת חלבון, היא אמורה לעשות את העבודה..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו