שאלה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-
    נויה
    04/10/2015

הי, רציתי לדעת כמה קילוגרמים אני צריכה לרדת בשביל לרדת מידה בחזייה, החזה שלי גדל בגלל שהשמנתי אני עכשיו בתהליך של דיאטה וירדתי רק בהיקף ולא בקאפ, מ-80 ירדתי ל 75 , אשמח לדעת כמה עליי להוריד במשקל בשביל לרדת למידה יותר קטנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה-

הוספת תגובה

• שאלה

נויה
    08/10/2015

באמת תודה רבה לך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה- - תגובה

סיון דוד
    12/10/2015

נויה שלום
    לצערי אין לי תשובה מכיוון שאין נוסחה או מידע מוסמך בנושא זה. ירידה בקאפ הינה אינדבידואלית ואיננה קבועה אצל כולן. אני מניחה שאם את מתחילה לראות ירידה בהיקפים אז תמתיני בסבלנות ובהמשך תראי גם ירידה במידת החזייה. אך כפי שאמרתי, הירידה במשקל אינה אחידה בחלקי הגוף, תהיי סבלנית לגופך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סיוון

נויה
    12/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו