שימוש בקריאטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בקריאטין
    יניב
    07/10/2015

היי
    אני בן 41 בריא בד'כ עד לפני שנה וחצי סבלתי מתת משקל בשל תזונה לקויה ומעי רגיש, בשנה וחצי האחרונות רשמתי עלייה יפה של 20 קילו בזכות מכון כושר ותזונה נכונה, אני משתמש בקריאטין ולוקח חצי כפית אבקה ביום ללא אימון וכפית ביום של אימון, הבנתי שגם בזכות זה אני מעלה משקל (נוזלים לשריר) ייעצו לי לקחת חודש ואז לעשות הפסקה של חודש, האם במהלך חודש ההפסקה אני אמור לראות ירידה במשקל בשל ירידת הנוזלים? חשוב לי לדעת כדי להבין אם אני מתקדם בעליה במשקל...תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בקריאטין

הוספת תגובה

• שימוש בקריאטין - תגובה

סיון דוד
    07/10/2015

שלום יניב
    לאחר הפסקת שימוש בקריאטין ניתן לצפות בד"כ ירידה בנפח השריר ,המתרחשת בצורה הדרגתית. מבחינת משקל , קשה לומר מה תהיה והאם תורגש ירידה כי זה אינו חד משמעי, אך אם אתה מעוניין להפחית ירידה זו מומלץ להמשיך להתאמן ולאכול נכון , על מנת לשמור ככל הניתן על מסת השרירים שלך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

יניב
    07/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו