כמה ספורט לעשות כדי לרזות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה ספורט לעשות כדי לרזות?
    רקדנית:)
    06/05/2008

שלום, אני מנסה לרזות הרבה זמן ועם האוכל לא הולך לי (אני אוכלת מעט מידי ואולי הייתי/אני על סף הפרעות אכילה..) כך שאני עכשיו מנסה להכריח את עצמי לאכול לפי איך שבא לי אבל דברים בריאים, כרגע זה מגיע לכ-600/700 קל' אבל אני מרגישה שהמשקל שלי נשאר אותו דבר שזה משמח אותי, זה אומר שהגוף שלי מתאזן. בהנחה שאני רוצה לרזות אבל מעכשיו לא להתייחס לאוכל אלא לספורט, נניח לעשות רק ספורט ששורף 3500 קל' בשבוע כדי לרזות חצי קילו בשבוע (האם זה נכון אגב?) כמה שעות של ספורט ואיזה (הכי אפשרי בשבילי זה הליכה/ריצה/קפיצה בחבל) אני צריכה להוסיף כדי להגיע ל-3500 קל' בשבוע?
    אני שוקלת 49, גובהי 1.53, אני רוצה מאוד לרדת ל-45 בערך, אני יודעת שזה תקין וארגיש יותר טוב. והספורט שאני עושה כרגע: פעמיים בשבוע ג'אז כל פעם שעתיים כלומר סה"כ 4 ש"ש שכל פעם זה בערך שעה מתיחות חזקות ועבודה על שרירים והשעה השניה ריקודים די מהירים. בנוסף יש לי שיעור בלט קלאסי פעם בשבוע, שעה וחצי אבל אני לא תמיד הולכת אליו.
    מה אני צריכה להוסיף כדי לרזות אך ורק מהספורט? (ככה אני לא אחשוב יותר על האוכל, אל דאגה אני לא הולכת לאכול עכשיו מלא ולהשמין, אבל לפחות זה לא יתריד אותי יותר, כי הבנתי כבר שמהאוכל אני לא ארזה..) אגב אני בת 18, אם זה משנה במשהו..
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא נשמעת טוב

גילה אדלר
    06/05/2008

כדאי שתפני לדיאטנית או דיאטן לקבלת ייעוץ אישי .
    הפורום אינו פלטפורמה לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה?! עד כדי כך?..

רקדנית:)
    07/05/2008

תודה בכל מקרה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו