מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה ספורט לעשות כדי לרזות?רקדנית:)06/05/2008
שלום, אני מנסה לרזות הרבה זמן ועם האוכל לא הולך לי (אני אוכלת מעט מידי ואולי הייתי/אני על סף הפרעות אכילה..) כך שאני עכשיו מנסה להכריח את עצמי לאכול לפי איך שבא לי אבל דברים בריאים, כרגע זה מגיע לכ-600/700 קל' אבל אני מרגישה שהמשקל שלי נשאר אותו דבר שזה משמח אותי, זה אומר שהגוף שלי מתאזן. בהנחה שאני רוצה לרזות אבל מעכשיו לא להתייחס לאוכל אלא לספורט, נניח לעשות רק ספורט ששורף 3500 קל' בשבוע כדי לרזות חצי קילו בשבוע (האם זה נכון אגב?) כמה שעות של ספורט ואיזה (הכי אפשרי בשבילי זה הליכה/ריצה/קפיצה בחבל) אני צריכה להוסיף כדי להגיע ל-3500 קל' בשבוע?
אני שוקלת 49, גובהי 1.53, אני רוצה מאוד לרדת ל-45 בערך, אני יודעת שזה תקין וארגיש יותר טוב. והספורט שאני עושה כרגע: פעמיים בשבוע ג'אז כל פעם שעתיים כלומר סה"כ 4 ש"ש שכל פעם זה בערך שעה מתיחות חזקות ועבודה על שרירים והשעה השניה ריקודים די מהירים. בנוסף יש לי שיעור בלט קלאסי פעם בשבוע, שעה וחצי אבל אני לא תמיד הולכת אליו.
מה אני צריכה להוסיף כדי לרזות אך ורק מהספורט? (ככה אני לא אחשוב יותר על האוכל, אל דאגה אני לא הולכת לאכול עכשיו מלא ולהשמין, אבל לפחות זה לא יתריד אותי יותר, כי הבנתי כבר שמהאוכל אני לא ארזה..) אגב אני בת 18, אם זה משנה במשהו..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נשמעת טוב
גילה אדלר06/05/2008כדאי שתפני לדיאטנית או דיאטן לקבלת ייעוץ אישי .
הפורום אינו פלטפורמה לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?! עד כדי כך?..
רקדנית:)07/05/2008תודה בכל מקרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?