מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השומנים שבתפריטשלומי כהן21/10/2015
צהריים טובים לצוות תזונת ספורט.
שלום רב לכם.קודם כל אני רוצה להגיד שאני מקווה שזה בסדר שאני לא מציף פה את הפורום בהודעות שלי...
ושזה בסדר....שאני לא חופר לכם ומציק לכם עם ההודעות שלי...מקווה שזה בסדר מבחינתכם..
רציתי לשאול ולהגיד שלגבי קבוצת השומנים שהם מתחלקים לשלוש קבוצות מהשומן הבריא לשומן המזיק..
ורציתי להגיד שאני ביום יום אני לא אוכל הרבה שומנים בתפריט כי הם גם מכילים קלוריות לא מעטות...נכון??
שומנים מקבוצת השומן חד בלתי רווי אלו שומנים בריאים נכון??אבל הם גם מכילים קלוריות לא מעטות ורציתי להגיד שביום יום חוץ מטחינה ושקדים אני לא כ"כ מוסיף שומנים לארוחות שלי...
ורציתי לשאול כדאי לצרוך שומנים כל יום???וזה שאני לא צורך הרב שומנים זה יכול לפגוע בבריאות שלי??
וכדאי לשלב ולצרוך אותם יום??מה ההמלצה??
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השומנים שבתפריט - תגובה
סיון דוד21/10/2015שלומי ערב טוב
שומנים הם קבוצת מזון חשובה אשר צריך לצרוך ממנה מידי יום, בד"כ הם נמצאים במזונות שאנו אוכלים מן החי בצורת שומן רווי כמו בבשר לדוגמא, בדגים , אשר מכילים שומנים .
במידה ואתה רוצה לאכול תזונה מאוזנת, מומלץ לשלב שומנים מהסוג הבלתי רווי בארוחות או בינהם , כמו לדוגמא שמן זית, אגוזים , שקדים, זיתים, פשתן טחון, אבוקדו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?