מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה מתאימה לאימוניםיפתח20/11/2015
שלום.
מעניין אותי לדעת אם אני אוכל בצורה נכונה בהתאם לתוכנית האימונים שאני עושה.
בגדול יום ממוצע שלי נראה ככה:
ארוחת בוקר שיבולת שועל + בננה+תפוח+דבש.
ארוחת צהריים סלט גדול עם מנת אורז תחינה ובדר"כ טונה או עוף.
ארוחת ערב ביצה שני פרוסות לחם שחור עגבנייה מלפפון ותחינה.
מבחינת אימונים אני עושה בין 3-4 אימוני חדר כושר בשבוע ובין 2-4 ריצות בשבוע(סטודנט אז הדברים לפעמים משתנים).
אשמח לתשובתכם.
תודה יפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה מתאימה לאימונים - תגובה
סיון דוד22/11/2015שלום יפתח
חסרים נתונים אישיים שלך על מנת לבדוק האם התפריט מתאים לך. אך בגדול , התפריט מגוון , מכיל את כל קבוצות המזון, המלצות לשיפור תמיד ניתן להציע, כמו לדוגמא לארוחת בוקר יש מקום להוסיף מזון עשיר חלבון כמו יוגורט או חלב, בארוחת צהריים הייתי ממליצה לך לגוון את העוף/טונה בעוד מזונות עשירים חלבון כמו דג אפוי בתנור, תבשיל מבשר דל שומן , אחת לשבוע ניתן להחליף את הארוחה הבשרית בצהרים למנה צמחונית המכילה דגנים עם קיטניות כמו לדוגמא אורז עם אפונה, גרגרי חומוס עם דגנים שונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?