היי גילה (את מדהימה!)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי גילה (את מדהימה!)
    מיטל
    09/05/2008

רציתי לדעת אם דיאטה שמכילה בעיקר חלבון דל כגון: חזה הודו/חזה עוף/עוף ללא העור/גבינות דלות ומעט מאוד פחמימות טובה לדעתך, אני אוכלת 10 אגוזים לא קלויים כל יום פרי אחד או 2, סלט ירקות בכל ארוחה(לצד החלבון הדל), וחצי כוס פייבר 1 עם יוגורט (ומוסיפה כמה אגוזים טיבעיים וכף פשתן טחון) בבוקר מוקדם. הפחמימות שאני אוכלת מלבד הפייבר1 זה אפונה ירוקה קפואה/שעועית ירוקה/חתיכת תפו"א/ גזר/קטניות למיניהם (לרוב אני מעדיפה שעועית ירוקה בגלל הערך הקלורי)
    האמת שהורדתי בדרך הזאת המון....
    אני אוכלת כל יום 2 אקטיביה 0%,גביע גבינה לבנה 1/2%, ומנת חזה עוף/הודו שמבושל ללא שמן.
    השאלה שלי אם זה יכול להפוך לדרך חיים או שזה בכלל לא מומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי גילה (את מדהימה!)

הוספת תגובה

• הי מיטל

גילה אדלר
    07/06/2008

הייתי בחופשה ולכן אני מתנצלת על ההתיחסות באיחור .ותודה על המחמאה .
    אני י מתרשמת שאת אוכלת נכון מאוד , היום דרך אגב הנטיה היא לרדת בצריכת הפחמימות לטובת שמנים צמחיים כמו שאת אוכלת אגוזים שקדים . ולכן לאכול לדוגמא יוגורט בצירוף 6 אגוזי מלך או שקדים זה נכון יותר מאשר לחם עם גבינה .
    לצרוך פחמימות כמו אפונה וקטניות בכלל זו דרך נכונה , 2 יחידות פרי ביום זה במסגרת החובה היומית שלנו ,ובכלל זה נשמע טוב
    אנא חזרי אלינו שוב עם כל שאלה מבטיחה שאשיב מיד
    תודה
    גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו