מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חטיף אנרגיה חלב דל שומן האם משמין?אורית23/02/2016
הי
למה הדיאטנית ממליצה על חטיף אנרגיה? האם אכן לא ישמין
אם מתאמנת על הליכון כחצי שעה 5 ימים בשבןע האם מספיק תפריט 1500 ביום? אני בת 53 גובה 164 משקל 69.8
האם בקצב כזה ארד במשקל?
ירדתי במשך 25 ימים 2 קילו רק..האמת לא שמרתי טוב עד הסוף אני מרגישה רעבה בין ארוחות ולא יודעת מה ניתן לאכול בכדי להרגיע את הקיבה וגם לא להשמין
דיאטנית בקופה לא תקבל אותי במשקל שלי
תעיזרי לי
אני שותה פעמיים כוס נס קפה עם חלב דל שומן ובלי סוכר..האם זה ישמין אותי כי קשה לי בלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חטיף אנרגיה....חלב דל שומן...האם משמין.....??????? - תגובה
סיון דוד25/02/2016שלום אורית
אני ממליצה לך לסמוך על הדיאטנית שהמליצה לך על מזונות. חטיף אנרגיה ניתן להחליף במנת פרי, חלב דל שומן בקפה לא אמור לגרום לעלייה במשקל כל עוד את אוכלת תפריט מאוזן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הולכת לדיאטנית
אורית26/02/2016לכן אני פינה אלייך ועל החטיף שמעתי מחברה שדיאטנית כתבה לה בתןך התפריט ומשקלה יותר ממני ..
תעני לי על שאר השאלות שלי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הולכת לדיאטנית - תגובה
סיון דוד29/02/2016אני ממליצה לך ללכת לדיאטנית על מנת לברר איזה תפריט יתאים לך, מבחינת אורח חיים וכמות הפעילות שלך. לא אפשרי לייעץ דרך הפורום על תפריט אישי אך אני מניפה שאת רעבה בין הארוחות כי התפריט שלך אינו מתאים לך, או שהרכב המזונות בו אינו מתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?