חטיף אנרגיה חלב דל שומן האם משמין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חטיף אנרגיה חלב דל שומן האם משמין?
    אורית
    23/02/2016

הי
    למה הדיאטנית ממליצה על חטיף אנרגיה? האם אכן לא ישמין
    אם מתאמנת על הליכון כחצי שעה 5 ימים בשבןע האם מספיק תפריט 1500 ביום? אני בת 53 גובה 164 משקל 69.8
    האם בקצב כזה ארד במשקל?
    ירדתי במשך 25 ימים 2 קילו רק..האמת לא שמרתי טוב עד הסוף אני מרגישה רעבה בין ארוחות ולא יודעת מה ניתן לאכול בכדי להרגיע את הקיבה וגם לא להשמין
    דיאטנית בקופה לא תקבל אותי במשקל שלי
    תעיזרי לי
    אני שותה פעמיים כוס נס קפה עם חלב דל שומן ובלי סוכר..האם זה ישמין אותי כי קשה לי בלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חטיף אנרגיה....חלב דל שומן...האם משמין.....??????? - תגובה

סיון דוד
    25/02/2016

שלום אורית
    אני ממליצה לך לסמוך על הדיאטנית שהמליצה לך על מזונות. חטיף אנרגיה ניתן להחליף במנת פרי, חלב דל שומן בקפה לא אמור לגרום לעלייה במשקל כל עוד את אוכלת תפריט מאוזן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא הולכת לדיאטנית

אורית
    26/02/2016

לכן אני פינה אלייך ועל החטיף שמעתי מחברה שדיאטנית כתבה לה בתןך התפריט ומשקלה יותר ממני ..
    תעני לי על שאר השאלות שלי בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא הולכת לדיאטנית - תגובה

סיון דוד
    29/02/2016

אני ממליצה לך ללכת לדיאטנית על מנת לברר איזה תפריט יתאים לך, מבחינת אורח חיים וכמות הפעילות שלך. לא אפשרי לייעץ דרך הפורום על תפריט אישי אך אני מניפה שאת רעבה בין הארוחות כי התפריט שלך אינו מתאים לך, או שהרכב המזונות בו אינו מתאים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו