הצטברות שומן בבטן לספורטאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצטברות שומן בבטן לספורטאים
    אור
    28/03/2016

שלום,
    שמי אור ואני בן 21
    בשלוש השנים האחרונות מתאמן באופן קבוע (לצורך העניין שיא ל10 ק"מ 40:26)
    בשמונה חודשים האחרונים הייתי בירידה בפעילות העצימה כתוצאה מפציעה, אך לא חל שינוי במשקל ובמבנה הגוף.
    לאחרונה חזרתי לאימונים אינטנסייבים הכוללים ריצות, תרגלי בטן וידיים.
    התפריט שלי נשאר מאוזן ומסתמך בעיקר על פחמימות וחלבונים עם בקרה וצומת לב לגבי השומנים שנכנסים לי במזון. אני לא אוכל ג'אנק ומעבר לעוגה עם הקפה בבוקר אני לא אוכל מתוקים.
    ודווקא עכשיו נראה שיש שינוי שלילי במבנה הגוף, מן הצטברות של שומן עודף בבטן.
    מבנה הגוף שלי הוא רזה. וזה נורא מוזר שבישיבה פתאום יש לי "צמיג" בבטן.

בתחילה חשבתי שהדבר נובע מאימוני הבטן האינטנסייבים (אכן מורגש ונראה שינוי) אבל התופעה 'מתרחבת'.

להתייחסותכן אודה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצטברות שומן בבטן לספורטאים - תגובה

סיון דוד
    28/03/2016

אור שלום
    אני לא מצליחה להבין, מד אחד כתבת שאתה מרגיש ורואה שינוי בעקבות אימונים אינטנסיביים בבטן ומצד שני שיש לך מצבור שומן? אתה כותב שני דברים מנוגדים...
    במידה ואתה מרגיש עלייה באחוזי השומן ,ייתכן שזה קרה עקב הפסקת האימונים שעשית. הגוף הסתגל למצב וכעת עליו להסתגל לחזרה לאימונים. כל עוד לא שינית את תזונתך , אני חושבת שזה עניין של זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצטברות שומן בבטן לספורטאים

אור
    28/03/2016

זה בדיוק מה שאמרתי.
    השינוי שאני מדבר עליו הוא שינוי לרעה- וקורה דווקא אחרי שחזרתי חזרה לאימונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו