מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כללי-תזונת ספורט והתזונה בכללישלומי כהן16/05/2016
שלום רב.צהריים טובים סיוון ופורום תזונת ספורט.
שלום רב סיוון.
ראשית אני רוצה להגיד שאומנם ענית לי קצת מאוחר על השאלה ששאלתי על חג הפסח אבל בסדר..
מה גם שאני הסתדרתי בסוף והכל היה בסדר בחג הפסח ובסוף לא היה לי עצירויות כי בקושי אכלתי מצות ויותר אכלתי פירות וירקות. 3 פעמים סלט ירקות ופעמיים פירות ביום..
זה מה שאני עושה עכשיו ביום יום..בעקבות התפריט שאז התזונאית הביאה לי..אני אוכל בכל יום 5 מנות ירק ופרי... 3 פעמים סלט ירקות ופעמיים פירות...
דבר שני רציתי להודות לך על זה שלימדת אותי שכמה טוב לצרוך אוכל טבעי וחלבונים הכל מהאוכל כלומר טבעי בלי אבקות חלבון וחטיפי חלבון..ובכלל בחצי שנה האחרונה אני חי רק על תפריט שכולו אך ורק על חלבונים מהמזון בלי שום אבקות חלבון וחטיפי חלבון..והמון פירות וירקות..וזה כיף לי..
מה גם שבזכות זה שלימדת אותי שהכי טוב לצרוך הכל מהאוכל בלי שום חטיפים....הציפורניים שלי והשיער שלי גדלים בצורה כ"כ מהירה......אני הולך להסתפר פעם בחודש ואחרי כמה זמן השיער שלי גדל ממש מהר..וגם הציפורניים..אני גוזר אותם והם גדלות מהר.....בכל מקרה המון תודה...
דבר שלישי והכי חשוב שרציתי לשאול....רציתי לשאול לגבי חג השבועות..אנחנו עוד לא בחג השבועות למרות שהוא ממש מתקרב אלינו בצעדים ענקיים...רציתי לשאול לגבי עוגת גבינה רגילה ועוגת גבינה עם ביסקוויטים בחג..(עוגת גבינה בשבועות גם מכילה חלבון נכון?)
אם אוכלים אותה בארוחת ביניים....אז צריך להוסיף לה מנת פחמימה..כמו פרי כלשהוא??או שלא צריך פחמימה עם העוגה??
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללי-תזונת ספורט והתזונה בכללי - תגובה
סיון דוד16/05/2016הי שלומי
שמחתי לשמוע כי יש לך צמיחה תקינה של שיער וציפורניים
בעקבות תזונה נכונה עליה אתה מקפיד.
שנית לגבי אכילת עוגות . עוגת ביסקוויטים בד"כ מכילה שמנת מתוקה ומעט גבינה ולכן לא הייתי מחשיבה אותה כעשרה בחלבון אלא בעיקר בשומן וסוכר. עוגת גבינה עדיפה בד"כ אם מכינים אותה מבינה רגילה ולא מגבינת שמנת. ולשאלתך, אם אתה אוכל עוגת גבינה בארוחת ביניים אין צורך להוסיף פחמימה.
שיהיה המשך שבוע נעים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?