מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונת ספורט- שאלות חשובות מאודדנה26/06/2016
1) אני רואה שיש אנשים שנכנסים לשיעור ספינינג על קיבה ריקה והם מתאמנים חזק ואין להם סחרחורת וחולשה ועייפות כמוני! מדוע רק לי יש?
2) אם אני אכנס לשיעור ספינינג בערב ולא יאכל כלום מהבוקר אז האם זה ייפגע לי בשריפת הקלוריות?
כי אם אני לא אוכלת לפני = אז אני עייפה סחרחורת ואין לי אנרגיה- האם אני ככה לא אשרוף קלוריות בכלל?
3) אם אני יאכל לפני האימון 4 תמרים שמכילים 300 קלוריות אז אני לא אשמין? האם לא יהיה לי סכרת מ-4 תמרים גדולים בכל יום?
4) אני מפחדת לעלות במשקל ולהשמין ואני מגיעה רעבה חולשה סחרחורת וקשיי נשימה לאימון ומרגישה שאני עומדת להתעלף בספינינג ולקבל דום לב.
כי אני מרגישה בספינינג שאני לא יכולה לנשום דקירות בחזה והבטן מקרקרת.
5) מדוע תמיד בשיעור ספינינג כשאני מתאמנת ב-18:00 בערב לאחר שלא אכלתי כלום משעה 10:00 בבוקר (8 שעות צום) אז יש לי סחרחורת חולשה ועייפות ואני מרגישה כאילו אני עומדת לקבל התקף לב?
6) מדוע כשאני לא אוכלת 8 שעות לפני הספינינג אז אני לא יכולה לדווש? מאוד קשה לי לנשום! מדוע יש לי דקירות בחזה ולחץ בחזה בספינינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונת ספורט- שאלות חשובות מאוד - תגובה
סיון דוד28/06/2016דנה שלום
את מתארת תופעות הדורשות התייחסות ובדיקת רופא לכן אני ממליצה לך ראשית לפנות לרופא ובמקביל לפנות לדיאטנית קלינית בקופת חולים שתעזור לך
צום ממושך (כמו שאת עושה כל יום מ 10 עד 18 שאינך אוכלת) עלול לגרום לירידה חדה ברמת הסוכר בדם וגם לבעיות בקיבה את עלולה להתעלף ולסבול מבעיות קשות ולכן הפסיקי מיד עם הצום ודאגה לאכול כל 3-4 שעות.
לאחר שתרגישי טוב כדאי שתחזרי להתאמן ואז תפני אליי ואשמח לעזור בנוגע לתזונה באימונים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?