כל פעם שאני מתאמן יותר אני עולה במשקל, הפוך מההגיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל פעם שאני מתאמן יותר אני עולה במשקל, הפוך מההגיון
    שלומי
    04/09/2016

אני רוכב אופני כביש כבר 15 שנה, ובכל פעם שאני מעלה את עצימות ומשך האימונים אני עולה במשקל. הפוך לגמרי מההגיון.
    מבחינת קלוריות אני מוסיף לתפריט בסה"כ 150 קלוריות על כל שעת אימון, ובד"כ מתאמן 3 אימונים בשבוע, 7 שעות סה"כ בעצימות בינונית-גבוהה.

אני שוקל 80, גובה 178, והתזונה הבסיסית שלי (לא כולל התוספת לאחר אימונים) כוללת 2500 קלוריות ביום, שמורכבים מפירות, קטניות, בשר, ביצים ואגוזים. אני לא נוגע במתוקים חוץ מפירות, ונמנע לחלוטין מבורקסים, עוגות וכו'.

חשבתי שאולי אני אוכל דווקא פחות מדי ואז הגוף נכנס לסטרס ושומר כל קלוריה שמגיעה.

זה הגיוני? יש לכם רעיון אחר?

אני מתוסכל כי מנסה לרדת במשקל כבר הרבה זמן אבל בכל פעם שאני מתאמן יותר אני רק עולה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כל פעם שאני מתאמן יותר אני עולה במשקל, הפוך מההגיון - תגובה

סיון דוד
    13/09/2016

שלום שלומי
    האם אתה מרגיש עלייה גם בהיקפים שלך או רק במשקל גוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העליה מתבטאת בהיקפים ובמשקל כמובן

שלומי
    13/09/2016

היי
    העליה מתבטאת בהיקפים ובמשקל כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו