שילוב של הפסקת קפה ומאפה בתפריט היומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של הפסקת קפה ומאפה בתפריט היומי
    שלומי כהן
    13/11/2016

אחה"צ טובים סיוון.

שלום רב סיוון.אני מקווה שזה בסדר שאני כותב הודעה..כי שוב אני לא רוצה להציף ביותר מדי את הפורום רק בהודעות שלי...

אהה רציתי לשאול שתי שאלות בנוגע לתפריט היומי שלי של 5-6 ארוחות ביום...

1) רציתי לשאול על איך אפשר לשלב הפסקת קפה ומאפה בצורה הגיונית, קפה רגיל לא קפה שחור ואיזה עוגיה/מאפה עתיר פחמימות כמו קוראסון,רוגלך...או סתם נסקפה ועוגיה מבלי לפגוע בארוחות העיקריות והביניים??(מבלי לפגוע ב-5-6 ארוחות ביום?)
    ואם כן איך אני משלב את זה מבלי לפגוע בארוחות??

2) רציתי לשאול האם אני יכול בארוחת ביניים שהיא מכילה יוגורט(חלבון) במקום פרי בסוף לאכול אותו עם דבש ואז בארוחת ביניים אחה"צ לאכול פרי+אגוזים ושקדים??

אני מתכוון שדבש ופירות זה גם בסדר לאכול במקום פעמיים פירות נכון??ואז אני יכול לאכול בשאר הארוחות ירקות???

מחכה לתשובה

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לשילוב קפה ומאפה

סיון דוד
    13/11/2016

שלומי ערב טוב
    אתה יכול לשלב בין הארוחות קפה עם עוגיה. במאפים כמו קוראסונים יש הרבה שומן רווי ולכן לא הייתי ממליצה לשלב אותם בתפריט היומי.
    לגבי הדבש, הוא אמנם שייך כמו הדבש לקבוצת הפחמימות הפשוטות, אך הוא אינו מכיל סיבים כמו בפירות. אתה יכול להוסיף מעט דבש בנוסף לפרי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו