מענה אנושי באתר וכללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מענה אנושי באתר וכללי
    שלומי כהן
    19/12/2016

ערב טוב ושלום רב סיוון דוד.

ערב טוב ושלום רב לך. קודם כל אני רוצה להודות לך כבר מלא זמן על שאת הרבה פעמים מקדישה מזמנך ונותנת מענה אנושי בפורום..

על כך אני מאוד מאוד מודה לך שמלא זמן רציתי להגיד לך...

ודבר שני בקרבו של חג החנוכה שמתקרב אלינו בסופ"ש הקרוב במוצ"ש אני רוצה לאחל לך שיהיה לך חג אורים שמח ונחמד....

ודבר אחרון.....רציתי לשאול שאז לגבי הקפה עם עוגיה בין הארוחות...אז לא מפריע להשפעת האימון הגופני על גופי..כלומר זה לא מפריע לארוחות בגופי??
    כלומר נגיד אני יכול לאכול ארוחת ביניים: פרי +אגוזים+שקדים

ואח"כ קפה עם עוגייה.. ואז אח"כ ארוחת ערב רגילה בתפריט היומי שלי עם פחמימות וחלבונים??

מחכה לתשובה וערב טוב.

שלומי כהן.

נ.ב- אני בסוף החלטתי שאני נשאר עם השומנים ולא מוריד/מצחצמם..אלא צורך אותם לפי התפריט היומי שלי כמו שהדיאטנית שלי המליצה..פשוט נשאר איתם רגיל והבנתי שאת צודקת....זה קבוצה מאוד חשובה שצריך לצרוך ממנה מדי יום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מענה אנושי באתר וכללי

הוספת תגובה

• ארוחות ביניים

סיון דוד
    21/12/2016

שלומי ערב טוב

אני עונה ברצון על שאלותייך וחושבת כי הן תורמות לאתר, אם כי לפעמים חוזרות על עצמן 😊
    לגבי שאלתך, ארוחת ביניים של קפה עם עוגייה ופרי עם אגוזים/שקדים לא אמורה לפגוע ביעילות האימון. במידה ואתה מתאמן בבוקר אז אין קשר בין הארוחה הזו לאימון ובמידה ואתה מתאמן אחרי ארוחת ביניים זו ( הכוללת קפה ,עוגייה ,פרי ואגוזים) כדאי להמתין כשעה ואז להתאמן.

מאחלת לך חג אורים שמח וכל טוב

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו