שחיית אקסטרים - תזונה מאזן קלורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיית אקסטרים - תזונה מאזן קלורי
    bambi
    27/12/2016

אני שחיין למרחקים ארוכים.

כשאני שוחה 6 שעות רצוף (משער כ- 600 קלוריות לשעה) זו צריכה של 3600 קלוריות.
    אם אני אוכל בין לבין ג"ל או שווה ערך זה 600 קלוריות י חוסר של כ 3000 קלוריות.

מאיפה הגוף מקבל את החוסר?
    שומנים? פירוק שרירים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחייה אינטנסיבית וצריכה אנרגטית

סיון דוד
    28/12/2016

שלום
    לאחר כ90 דקות של אימון אינטנסיבי מתרוקנים מאגרי הגליקוגן בשרירים, אי לכך מומלץ לעשות הפסקה של רבע שעה (כפול 3 פעמים באימון של 6 שעות) ולצרוך ג'ל או תוסף אחר העשיר נוזלים מינרלים ופחמימות אשר אמור לסייע להמשך האימון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל מה בנושא המאזן הקלורי?

bambi
    28/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאזן אנרגטי בעת אימון שחייה עצים

סיון דוד
    03/01/2017

הוצאה אנרגטית בשעת שחייה אכן תלויה בעצימות האימון ובגורמים נוספים , אך בהנחה שמדובר על הוצאה מצטברת גדולה כמו שלך אתה אמור לדאוג להכנסת אנרגיה לפני ואחרי האימון כיוון שלא ניתן להשלים לגוף את מלוא האנרגיה במהלך אימון . אני ממליצה לך לבדוק את הצריכה האנרגטית במהלך היום כולו, כולל מרכיבי המזון העיקריים ובמידת הצורך להגדיל את הכמות לאחר האימון .
    בברכה
    סיון דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו