מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפריט היומי להישאר איתו או להחליף איתו וכללישלומי כהן03/01/2017
שלום רב סיוון דוד.
שלום סיוון.מה שלומך????
רציתי לשאול משהו קטן.....לגבי התפריט היומי שלי זה בסדר שגם בגיל 24 אני ממשיך עם התפריט היומי שלי של 5-6 ארוחות..
שמתכום אני אוכל חלבונים ממזון טבעי כבר הרבה מאוד זמן..שחשוב לי לציין..ללא שום חטיפי חלבון ואבקות חלבון..הכל ממעדנים,בשר עוןף ודגים..הכל מהמזון....בכל מקרה מתוך תפריט יומי של 5-6 ארוחות אני אוכל חלבונים בארבע ארוחות,בוקר,צהריים וערב וחלבון בארוחת הביניים בין הבוקר לצהריים.
בכל מקרה זה בסדר ואני יכול להמשיך איתו??..אין גיל מסוים... לזה לא??
מחכה לתשובה והמשך יום טוב ושבוע טוב...
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט יומי משתנה בהתאם למספר מדדים
סיון דוד25/01/2017ערב טוב
התפריט שניתן לך על ידי הדיאטנית שלך מתבסס על מספר מדדים ביניהם גובה, משקל, מצ"ב בריאותי ( ב"ד), אורח חיים ופעילות גופנית.
כל עוד אין לך שינוי ממשי באחד מאלו, ואתה ממשיך להתאמן כרגיל, אתה יכול להמשיך עם התפריט. שינוי ב גיל שלך אינו משפיע על התפריט.
בברכה
סיון דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?