תת משקל ושיטות השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תת משקל ושיטות השמנה
    אנונימית
    06/01/2017

היי לא יודעתי לאיפה לשייך תשאלה כי כל הפורומים עוסקים רק בהרזיה חחח מקווה שזה בסדר
    רציתי התייעצות קטנה..
    לפני כמה חודשים שקלתי 36 על 1.63 החלטתי לעשות שינוי (למרות שכמה רופאים ואנשים אומרים שזה מבנה גוף וכו גם אני חושבת ככה) בכל מקרה אמרתי ננסה מה כבר נפסיד אני כרגע שוקלת 41.5 אבל לא רואים שום שינוי,אולי ממש ממש בקטנה בבטן ובגב אבל הידים עדין דקיקות נורא והרגליים .. יכול להיות שזה באמת מבנה?כי ככה זה מרגיש או שבהמשך אני יתחיל לראות שינוי אמיתי? תודה מראש (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תת משקל ושיטות השמנה

הוספת תגובה

• עליית משקל תקינה

סיון דוד
    25/01/2017

ערב טוב
    עלייה של כמעט 6 ק"ג במספר חודשים הינה יפה ומבורכת. לא הצלחתי להבין מה הרקע שלך, גילך, ומצב בריאותי, אך אנסה לענות בכל זאת.
    משקלך נמוך מאוד ואני מאמינה כי אם הצלחת בכוח רצון גדול כ"כ ומוטיבציה כזו טובה לעלות במשקל ללא עזרה מקצועית , ישנו סיכוי גדול שתוכלי להמשיך לעלות עוד קצת ואז כמובן שתראי שינוי ממשי במבנה הגוף.
    תאמיני בעצמך.
    בהצלחה וכל הכבוד!
    סיון דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו