מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפריט היומי והמדדים שלו.שלומי כהן29/01/2017
ערב טוב ומבורך סיוון דוד.
ערב טוב,ערב נעים ושלום רב,שלום וברכה לך.
קודם כל רציתי להגיד לך שלגבי ההודעה של התפריט היומי שמכיל את כל קבוצות המזון אז כמה דברים: אני באמת רוצה לחזור אליה שתשנה לי את התפריט לכמה שיותר מזונות שאפשר להכין לבד בבית כמו שאמרת..
כי אני חי בבית עם עוד שתי אנשים עם אחי ואמא שלי ואני לא היחידי ואני לא יכול להוציא מלא כסף מכלום......ואז אני חייב לחזור אליה.
לגבי המעדנים....זה מה שהתכוונתי ליוגורטים שאני אוכל בכל יום.......היום יוגורט עולה 3.70 ש"ח..כמעט 4 ש"ח....ואחי ואמא שלי ממש כועסים עלי....בכל מקרה אני יעבור ללבן במקום יוגורט שעולה 1.10 ש"ח שזה גם בסדר..זה גם מוצרי חלב.....אני יכול להחליף את היוגורט בלבן לא?
ולגבי המדדים כמו שאמרת...אז אני עכשיו נכון ל2017 אני בן 24...1.66 ושוקל 71.1 והייתי אצל הרופאת משפחה שלי והיא אמרה לי שזה משקל בסדר גמור עם טיפה קצת יותר אבל זה משקל בסדר.....
ושמחתי לקבל ממך תגובה חזרה בהודעות שהחזרת בהם תשובה.
שיהיה לך המשך ערב טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לתפריט יומי ומדדים אישיים
סיון דוד31/01/2017שלום שלומי
תודה על העידכון. אכן אתה יכול להחליף לבן במקום יוגורט על מנת לחסוך בעלויות. במידה ובכל זאת תרצה לרכוש יוגורט- ישנם סופרמרקטים בהם נמכרים יוגורטים במארז של שמינייה שעלותה כ16 שח. כך שיותר משתלם לרכוש 8 יוגורט במארז. ממליצה לך לבדוק את העניין.
בברכה
סיון דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?