התפריט היומי והמדדים שלו.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפריט היומי והמדדים שלו.
    שלומי כהן
    29/01/2017

ערב טוב ומבורך סיוון דוד.

ערב טוב,ערב נעים ושלום רב,שלום וברכה לך.

קודם כל רציתי להגיד לך שלגבי ההודעה של התפריט היומי שמכיל את כל קבוצות המזון אז כמה דברים: אני באמת רוצה לחזור אליה שתשנה לי את התפריט לכמה שיותר מזונות שאפשר להכין לבד בבית כמו שאמרת..
    כי אני חי בבית עם עוד שתי אנשים עם אחי ואמא שלי ואני לא היחידי ואני לא יכול להוציא מלא כסף מכלום......ואז אני חייב לחזור אליה.
    לגבי המעדנים....זה מה שהתכוונתי ליוגורטים שאני אוכל בכל יום.......היום יוגורט עולה 3.70 ש"ח..כמעט 4 ש"ח....ואחי ואמא שלי ממש כועסים עלי....בכל מקרה אני יעבור ללבן במקום יוגורט שעולה 1.10 ש"ח שזה גם בסדר..זה גם מוצרי חלב.....אני יכול להחליף את היוגורט בלבן לא?

ולגבי המדדים כמו שאמרת...אז אני עכשיו נכון ל2017 אני בן 24...1.66 ושוקל 71.1 והייתי אצל הרופאת משפחה שלי והיא אמרה לי שזה משקל בסדר גמור עם טיפה קצת יותר אבל זה משקל בסדר.....
    ושמחתי לקבל ממך תגובה חזרה בהודעות שהחזרת בהם תשובה.

שיהיה לך המשך ערב טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפריט היומי והמדדים שלו.

הוספת תגובה

• תגובה לתפריט יומי ומדדים אישיים

סיון דוד
    31/01/2017

שלום שלומי
    תודה על העידכון. אכן אתה יכול להחליף לבן במקום יוגורט על מנת לחסוך בעלויות. במידה ובכל זאת תרצה לרכוש יוגורט- ישנם סופרמרקטים בהם נמכרים יוגורטים במארז של שמינייה שעלותה כ16 שח. כך שיותר משתלם לרכוש 8 יוגורט במארז. ממליצה לך לבדוק את העניין.
    בברכה
    סיון דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו