כמה קלוריות צריכה לאכול ביום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות צריכה לאכול ביום
    מאיה
    12/02/2017

שלום, אני בת 34 גובה 172 משקל 68 לאחר 3 לידות, מבנה גוף רחב, מתאמנת פעמיים בשבוע למשך שעה ורבע אימון אישי פונקציונלי ( TRX; משקולות, גומיות וקצת סיבולת), עוד פעמיים בשבוע אימונים קצרים של 25 דקות (כל מיני תרגילי פלאנק, מטפס הרים, שכיבות סמיכה, גלגל כח...).
    כמה אני באמת אמורה לאכול ביום כדי להוריד אחוזי שומן? לרזות
    מתאמנת מזה זמן רב ורק עולה במשקל :-(. זה מאוד מייאש , אני כנראה לא אוכלת מספיק או אוכלת יותר מידי. כרגע אוכלת 1800 קלוריות -6 ארוחות ביום כל 2-3.
    מאוד אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תפריט לא לידה

סיון דוד
    14/02/2017

שלום מאיה
    כמה זמן עבר מהלידה?
    אני מניחה שיש מקום לבצע שינוי בתפריט , הכוונה לבחירת מאכלים נכונה. אינני נוטה להמליץ על ספירת קלוריות , אלא על בחירת מזונות הנכונים ומתאימים לך ועל אכילה מסודרת. שיסייעו לך לרדת במשקל.
    בברכה
    סיון דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מאיה
    14/02/2017

אני שנתיים אחרי הלידה האחרונה.
    איזה מזונות מומלצים לי? מנסה גם לשנות דברי חלב למעדנים לא מה מהצומח. והאם אכילת ירקות טריים בבוקר זה בסדר? שמעתי שגם גורמים לנפיחות.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות לתפריט ירידה במשקל

סיון דוד
    30/03/2017

אין אפשרות להמליץ בפורום על תפריט אישי ולכן ממליצה לך להפגש עם דיאטנ/ית שיבנו לך תפריט. טיפים שלי -
    להקפיד על ארוחות מסודרות כל 3- 4 שעות
    להרבות בירקות כמובן שאפשר גם בבוקר. אם לא עושה לך הרגשה טובה בבוקר אז תאכלי אותם בשאר הארוחות.
    פירות לא להגזים עד 3 מנות ,
    לשלב קטניות במקום בשר/ דג מידי פעם
    לגוון במאכלים
    וכמובן לשתות מים !!!
    בהצלחה וחג שמח,

בברכה
    סיון דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו