החזרה לתזונאית-תשובה מסודרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרה לתזונאית-תשובה מסודרת
    שלומי כהן
    13/02/2017

ערב טוב,ערב נעים ומבורך סיון דוד.

ערב טוב.שלום רב לך מה שלומך????

רציתי רק להגיד שהיום הייתי צריך ללכת לתזונאית שבנתה לי את התפריט כמו שכבר ממזמן את יודעת....ובסוף לא הלכתי וביטלתי את התור ודחיתי לחודש הבא..
    אבל בסוף היום למרות שלא הלכתי אליה דיברתי איתה בטלפון כמה דקות...והיא אמרה לי שזה טוב שלא הגעתי אליה היום ולבטל את התור שדחיתי לחודש הבא כי אני לא בסל השירותים ולא מגיע לי שירותי תזונאית בקופת חולים כללית על אף שלמרות לפני שנים היא זאת שבנתה לי את התפריט...
    בכל מקרה אני קצת מבואס..כי היו לי כמה דברים ושאלות לגבי התפריט שלי ורציתי קצת לשנות אותו בהתאם...כמו שכתבתי לך...
    אבל בטלפון היא אמרה לי שלא מגיע לי..

בסדר........אני עדיין ממשיך עם התפריט שלה כמו שהוא..זה בסדר שאני ממשיך עם התפריט שלה שהיא בנתה לי???

ויש לי קצת שאלות חדשות אם זה בסדר מבחינתך:
    1) כמה ארוחות ביניים אפשר לאכול..לא קשור לתפריט..אני מתכוון לקפה ועוגייה ועוגת שוקולד/גבינה..עוגה בארוחת ביניים..כמה ארוחות כאלו אפשר להוסיף לתפריט??2-3??

2) אם אני יוצא לפעמים עם המשפחה או עם חברים וזה..אני יכול לאכול בארוחת ערב פיצה....במקום ארוחה עם פחמימות וחלבונים???כאילו לא במקום..פשוט במקום לאכול ארוחה עם לחם כמו שיש לי בתפריט..בארוחה החמישית במקום לאכול לחם ומוצרי חלב וירקות פחמימות וחלבונים אני יכול לאכול פיצה עם תוספות כמו גבינה בולגרית מעל..וזה ייחשב לי כארוחה לאחר אימון גופני??

מחכה לתשובה ואני רוצה לברך אותך בערב נעים ומבורך שיהיה לך.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ארוחות ביניים

סיון דוד
    14/02/2017

ארוחות ביניים הכוללות עוגה מומלץ עד פעם ביום ולא יותר. לגבי פיצה אכן אפשר להחליף מידי פעם ארוחה מלאה בפיצה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו