ירידה באחוזי שומן ובמשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה באחוזי שומן ובמשקל
    נ.
    15/03/2017

הי סיוון,

עד לפני כשנה הייתי תמיד באותו משקל רזה ואף התאמנתי בפעילות אירובית מאומצת במשך 3 פעמים בשבוע קבוע. לאחר מכן עברתי תאונה ולצערי עליתי 10 קילו במשך שנה. לאחר מכן מחודש דצמבר התחלתי לחזור לעצמי ולשמור שוב על אורח חיים בריא ואף הצלחתי לרדת 5 קילו כמובן בשילוב ספורט אך לא מאומץ ברמה שהייתי... כרגע אני חודש תקועה במשקל ולא מצליחה לחזור אליו ואף לאחוזי השומן המועטים שהיו לי(עליתי גם המון באחוזי שומן) אשמח לפרט פה את התפריט שתגידי לי מה כדי לשנות אני בת 23 הייתי 55 קילו כרגע 60 קילו.
    אורח חיי כרגע:
    בוקר - קפה ישר לאחר התעוררות
    לאחר שעה וחצי יוגורט ביו 0 אחוז לבן עם פלפל אדום
    בין לבין תה ירוק/אספרסו
    צהריים- טונה במים+יוגורט לבן/קוטג 1 אחוז+2 פלפלפים+ירקות מאודים
    או - חזה עוף מוקפץ עם ירקות מוקפצים וירקות חיים חתוכים
    ביינים(לפני אימון)- ירקות חתוכים +יוגורט ביו 0 אחוז / תפוח (משתדלת שלא פחממות )+ קפה
    ערב- שקשוקה+ חלבון +קוטג/ סוג גבינה אחר עד 5 אחוז +סלט

ולפני שנה קפה עם חלב 1 אחוז
    מציינת שלא נותנת לגוף להיות רעב בדרך כלל השעות הקשות זה אחר הצהריים לפני אימון שאני רעבה לכן משתדלת לאכול סלט עם יוגורט שימלא אותי.

מתאמנת בסביבות 3 פעמים בשבוע (אימוני טיראקס,פיטבול ואירובי לא מאומץ)
    תודה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה באחוזי שומן ובמשקל

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

נ.
    15/03/2017

גובה שלי 1.68

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל עם תפריט המשלב חלבונים ופחמימות

סיון דוד
    16/03/2017

שלום
    ראישית, לפני חישוב bmi שלך את נמצאת ביחס תקין של משקל לגובה (Bmi=21). כך שאני לא רואה צורך בהורדת משקל, וגם במידה ורק תרדי באחוזי שומן ותעלי במסת שריר ייתכן ותהיה מרוצה.
    שנית, לגבי התפריט- מי המליץ לך לאכול תפריט דל פחמימות ודל שומנים שכזה ?
    לצערי אין באפשרותי להמליץ לך על תפריט דרך הפורום אך ממליצה לך בהחלט לקבל ייעוץ אישי כיוון שבתפריט לא רק שאינו מועיל ותורם לך, הוא יכול אף להזיק. התפריט דל בפחמימות מורכבות ושומנים בלתי רווים. הייתי שוקלת להוסיף אותם באופן שיתאים לאורח החיים שלך.

בהצלחה
    סיון דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו