מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיית נס על חלב לפני ארוחהשלומי כהן13/04/2017
חג אביב שמח וערב טוב סיון דוד.
חג אביב שמח,מועדים לשמחה וששון,ערב טוב.
רציתי לשאול ולהגיד לא יודע אם את עונה בחגים או לא..בכל מקרה....מתי שתגיבי אז זה בסדר גמור אם בכלל...גם אחרי החג...מתי שתתפני..
אז רציתי לשאול כמה שאלות:
1) בקשר לקפה ששאלתי אותך....אז התכוונתי נס על חלב...אז התכוונת לשתות אותו שעה לפני הארוחה בבוקר???
2) אם לא שותים אותו לפני הארוחה בבוקר אז אפשר לשתות כמו שאז אמרת לי ארוחת פיניים פרי,אגוזים,שקדים ואז נס על חלב ועוגייה..גם רעיון/הצעה..לא??מה את אומרת?
3) ראיתי שכתבת למישהי פה לאכול ארוחות מסודרות כל 3-4 שעות ואני יודע שזה דבר אישי ושונה מאדם לאדם..אבל אני אוכל ארוחות מסודרות כל שעתיים שלוש..ו 5-6 ארוחות מדי יום..
כלומר פחמימות 50%-60% 3 ארוחות עיקריות ארוחת בוקר,ארוחת צהריים,ארוחת ערב ועוד 2-3 ארוחות ביניים.
אז ארוחה כל 2-3 זה גם בסדר??
מחכה לתשובה אך ורק בזמנך הפנוי...
ואני רוצה לאחל שיהיה המשך חג אביב שמח,סופ"ש נעים וגם שבת שלום.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לתדירות ארוחות לשמירה על המשקל
סיון דוד14/04/2017שלום שלומי
אתה יכול לשתות נס קפה הארוחה ביניים עם עוגייה או עם ארוחת הבוקר - מומלץ קצת אחרי או לפני רק מבחינת ספיגת הסידן , מבחינת שאר המרכיבים אין בעייה לשלב את הקפה עם הארוחה .
לגבי תדירות הארוחות - כאשר המטרה היא לרדת במשקל או לשמור על המשקל מומלץ לאכול כל 3-4 שעות. אכילה כל שעתיים יכולה להיות מיותרת ,אך אם לא מפריע לך אתה יכול להמשיך בהרגל זה.
חג שמח !
בברכה
סיון דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות לתדירות ארוחות תגובה חזרה
שלומי כהן17/04/2017היי...סיון דוד.
היי..מה שלומך???אני כותב את ההודעה הזאת בחזרה שיצא החג...
אז בענייני המופלטות...חחח...
בכל מקרה רק רציתי להגיב ולהגיד ומקווה שזה בסדר...לא מפריע לי לאכול כל שעתיים/שלוש...והמשקל שלי נשאר בסדר גמור ונשמר לאורך זמן......כמו שצריך!
(אלא אם כן התזונאית שלי תגיד אחרת..ואני חוזר אליה אחרי החג כדי לבדוק דברים)...בכל מקרה המשקל שלי בסדר גמור לגילי..
ואגב עוד שאלה אם אני לא בעודף משקל ומשקל בסדר גמור וטוב לגילי...אני יכול לאכול 6 ארוחות ביום..כלומר להוסיף ארוחת לילה ואגב רציתי לשאול אפשר להוסיף ארוחה בלילה קלה אם המשקל שלי בסדר???
מחכה לתשובה ושיהיה המשך שבוע פשוט מעולה...
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו קטן ששכחתי להוסיף
שלומי כהן17/04/2017היי..
רק רציתי להוסיף משהו ששכחתי...אפשר לאכול 6 ארוחות או שעדיף 5??
אני כל יום מסתפק בחמש ארוחות..לא אוכל ארוחת לילה....3 ארוחות עיקריות ארוחת בוקר,ארוחת צהריים,וארוחת ערב ועוד 2-3 ארוחות ביניים....מסתפק בחמש וזה טוב לי..
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?