בדיקות דם ותזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם ותזונה נכונה
    שלומי כהן
    30/04/2017

היי ושלום רב לך סיון דוד.

היי....רציתי לשאול ולהגיד שאני עומד לעשות בדיקות דם עוד מעט..
    ובכלליות אני יודע שלא חסר לי שום ויטמין..הכל אני מקבל ב"ה מהמזון...זה אני יודע עוד לפני בדיקות הדם...אני יודע על עצמי ורואה את זה על עצמי..

בכל מקרה רציתי לשאול מה עושים אחרי בדיקות דם באותו יום??ממשיכים לאכול לפי התפריט "הישן"..עד שנפגשים עם התזונאית ומחליטים ובודקים דברים אחרים בתפריט היומי?
    (אחרי בדיקות הדם ואחרי התוצאות שיהיו אני ייפגש עם התזונאית שלי בקופת חולים בה אני רשום כדי לבדוק דברים מחדש בתפריט היומי שלי)
    אבל אני שואל עד הפגישה ואחרי בדיקות הדם...לאכול כרגיל לפי התפריט "הישן"??

מחכה לתשובה..

ושיהיה המשך יום שקט,רגוע ונעים ובהמשך חג עצמאות שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם ותזונה נכונה

הוספת תגובה

• בדיקות דם ותזונה מתאימה

סיון דוד
    14/05/2017

שלום שלומי
    מניחה שהתשובה כבר לא רלוונטית , אבל בכל מקרה אם אין שינוי בתוצאןת בדיקות הדם אז לא צריך לשנות את התפריט וניתן להמשיך איתו.
    בהצלחה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם ותזונה מתאימה תשובה חזרה

שלומי כהן
    14/05/2017

אחה"צ נפלאים סיון דוד.

שלום רב לך.

רציתי להגיד שכן נכון זה כבר לא רלוונטי..ואגב יצאו לי בדיקות דם ממש טובות ומצוינות אפילו...
    ואני ממשיך עם התפריט שלי כרגיל ומדי פעם גם שמתי לב שבארוחת הצהריים שהיא ארוחה מלאה עם כל אבות המזון..אפשר לאכול במקום אורז,פסטה וגם תירס....ובכלליות בתפריט לארוחות מסת שריר ואת זה גיליתי כבר ממזמן שניתן לאכול ארוחות מסודרות ואפשר גם להחליף את הארוחות קודם עיקרית ואז ביניים.....
    בכל מקרה אני ממשיך איתו כרגיל..

שיהיה חג ל"ג בעומר שמח(שזה חג בקטנה לא בדיוק "חג") והמשך יום טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם ותזונה מתאימה תשובה חזרה

שלומי כהן
    14/05/2017

אחה"צ נפלאים סיון דוד.

שלום רב לך.

רציתי להגיד שכן נכון זה כבר לא רלוונטי..ואגב יצאו לי בדיקות דם ממש טובות ומצוינות אפילו...
    ואני ממשיך עם התפריט שלי כרגיל ומדי פעם גם שמתי לב שבארוחת הצהריים שהיא ארוחה מלאה עם כל אבות המזון..אפשר לאכול במקום אורז,פסטה וגם תירס....ובכלליות בתפריט לארוחות מסת שריר ואת זה גיליתי כבר ממזמן שניתן לאכול ארוחות מסודרות ואפשר גם להחליף את הארוחות קודם עיקרית ואז ביניים.....
    בכל מקרה אני ממשיך איתו כרגיל..

שיהיה חג ל"ג בעומר שמח(שזה חג בקטנה לא בדיוק "חג") והמשך יום טוב.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו