אותו גובה,אותו משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אותו גובה,אותו משקל
    אנונימית
    15/05/2017

אני וחברה אותו גובה אותו משקל
    אני נראת ממש רזה והיא לא איך זה יכול להיות?
    זה תלוי במבנה גוף?
    אני במשקל תקין.. השמנה תעזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אותו גובה,אותו משקל

הוספת תגובה

• הבדלים במבנה גוף

סיון דוד
    16/05/2017

הי
    האם נשקלתן באותו משקל ובאותן שעות פחות או יותר ? יש הבדל בין המשקלים סטייה של 2 ק"ג לפעמים ולכן יש להישקל בכל פעם באותן משקל ובאותם זמנים - בבוקר אנו שוקלים פחות מהערב! ישנם אנשים שבערב שוקלים 2 ק"ג יותר מאשר בבוקר ולכן יש להישקל באותם זמנים!
    ובעצם המשקל מורכב ממספר גוף רזה שאלו השרירים ונוזלי הגוף ומסת גוף שמן שאלו רקמות השומן. חשוב שהרכב הגוף יהיה עם אחוזי שומן תקינים ולא גבוהים מידי.
    אם את אוכלת תזונה נבונה ומקפיד על כושר גופני אני מממליצה להמשיך כך. במידה ואת מרגישה צורך לעלות במשקל את יכולה להתייעץ עם דיאטנית קלינית לקבל המלצה לתפריט עלייה במשקל .
    בהצלחה !
    סיון דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים במבנה גוף תיקון

סיון דוד
    16/05/2017

תיקון :מסת גוף רזה ולא מספר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מישהי
    17/05/2017

אמ השאלה היא אם זה אפשרי בגלל שהאחוז שומן שיש אצלי הוא נמוך יותר מאצלה?
    ובגלל זה אני בעצם נראת יותר רזה ממנה למרות שהשמקל זהה
    או שזה קשור למשקל גוף ומסת שריר שונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה 2

מישהי
    17/05/2017

התבלבתי במשפט בסוף
    *או שזה קשור למבנה גוף ולמסת שריר שונה?
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדלים במבנה גוף

סיון דוד
    20/05/2017

כפי שכתבתי ייתכן שיש הבדל ביניכם בהרכב הגוף כלומר לך כנראה אחוזי שומן נמוכים יותר ומסת שריר גדולה יותר ולה הפוך.
    בכל מקרה מומלץ להקפיד על תזונה נבונה ועל כושר גופני על מנת לשמור על הבריאות ועל מצב הרוח 😊!
    בברכה
    סיון דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו