תפריט דגנים- ירידה באחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט דגנים- ירידה באחוזי שומן
    ירון
    27/05/2017

שלום,
    אני בן 27, מתאמן, בגופי 20% שומן בערך, אני מנסה להוריד ל-11%. ניסיתי תקופה להישאר במאזן קלורי שלילי, אך לא ראיתי שינוי משמעותי, אני תולה זאת בגלל שהתפריט שלי היה עם לחם יומיומי. אני הבנתי שאני צריך להיפטר מהפחמימה. השאלה שלי, האם אפשר להוריד אחוזי שומן בצורה כזו מבלי לאכול בשר וגבינה (שאין בהם פחמימות) על בסיס יומיומי? האוכל שלי בשבועיים האחרונים מבוסס על דגנים שונים שאני מבשל, בורגול, קינואה, שעועית, שיבולת שועל ועוד, אך בהם יש גם פחמימה ולא מעט, אם אמשיך עם הדגנים זה יתקע אותי בגלל הפחמימה שבהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דגנים וחלבון בתפריו

סיון דוד
    27/05/2017

חשיבות הדגנים לגופנו הוא אספקת אנרגיה ולכן ממליצה לך לשלב אותם בתפריט. במידה ואתה מרגיש שצריכת לחם מפריעה לך בירידה באחוזי השומן, אתה בהחלט יכול לשלב במקום הלחם דגנים שונים כמו כוסמת, בורגול, קינואה ועוד. בשר וגבינה הינם מזון עשיר חלבון אך בהחלט ניתן להחליף אותם למזונות עשירים בחלבון כמו דגים, ביצים, שילוב של קטניות עם דגנים גם כן מספק חלבון לגוף.

בברכה
    סיון דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו