מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית תוספתשלומי כהן24/08/2017
היי מצטער אבל עוד פעם שכחתי מקווה שזה בסדר..
על פי הבדיקות דם האחרונות שעשיתי ועשיתי...שהם היו בתאריך 3/05/2017 יצאו מצוינות ממש ויש לי תור לדיאטנית בתאריך 17/10/2017..אז שוב יהיה צורך לשנות את אם בכלל??(אם אין שינויים בבדיקות הדם שיצאו לי מצוינות ממש חשוב לי לציין)
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם תקינות
סיון דוד26/08/2017ומשקל תקין אין צורך בשינוי תפריט.
בברכה
סיון דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם תקינות-תגובה
שלומי כהן27/08/2017היי סיון.
היי..רק רציתי להגיד תודה רבה
ושיהיה לך המשך יום טוב...
אגב יש לי שאלה לא קשורה..שאלה באופן כללי..
אם זה בסדר..
השאלה שלי לא בדיוק שאלה..אלא...לא משנה...היא שאנשים מבוגרים נגיד מעל גיל 18 אמורים לצרוך ביום 56-70 גרם חלבון ליום..
במקום 0.8 על כל ק"ג משקל גוף(וזה אומר שבתפריט שלי כל מנת עוף/דג/בשר היא 20 גרם חלבון)....הבנת למה התכוונתי בשאלה??
אני לא חושב שזה באמת משנה...שאלה בכלליות..
מחכה לתשובה ויום טוב סיון.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?