התאמת תפריט לירידה באחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת תפריט לירידה באחוזי שומן
    מ
    13/09/2017

שלום רב, לאחרנה הלכתי קצת לאיבוד עם עצמי. בפרטים יבשים, בן 33 שוקל 60.3 גובה 1.73 שומן 19.6. מתאמן כיום פעם אחת אירובי ופעם/פעמיים כוח. לוקח בשוטף היומי כדורי פלוטן 30מג. פעם הייתי שוקל 64 עם 7 אחוז שומן אבל זה היה שהייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע ובלי הפלוטן ככה שבצד הזה אני מודע לשינוי שצריך לעבור שוב. ארצה בבקשה קצת תמיכה מהצד התזונאי שכן הלכתי לאיבוד מה,אך,כמה,למה והמלצות. מה גם אני יודע שיש כאלה שממליצים שעה מסיום האימון לאכול פחממה וחלבון ומצד שני מכיר כאלה שאומרים להם רק שעה אחרי האימון לאכול מסת אוכל גדולה ברמה של גלידה/ארוחת מקרונאל וכדו. אשמח להמלצות וגם לדעת האם כללית מספקת שירותי דיאטנית המתמחה בספורט .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התאמת תפריט לירידה במשקל

סיון דוד
    13/09/2017

שלום
    לצערי אין באפשרותנו לתת המלצה על תפריט אישי דרך הפורום אלא לענות על שאלות ספציפיות. לגבי שאלתך על אכילה לאחר האימון, ההמלצה היא לאכול תוך שעה מסיום האימון ארוחה המשלבת חלבונים ופחמימות כמו לדוגמא לחם עם ביצה וגבינה, פסטה עם טונה, יוגורט עם גרנולה. מבחינת כמויות אין אפשרות להמליץ דרך הפורום.
    לגבי תזונאית ספורט שעובדת עם קופ"ח אתה צריך לברר דרך הקופה, אני עובדת באופן עצמאי ולא בקופ"ח
    בהצלחה

סיון דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו