מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום-30/05/2008
אני בת 18 גובה 1.57 לצערייי חח ומשקל 47 ..אני כבר חודשיים ככה, כנראה בגלל שאני הולכת הרבה אבל לא לדאוג אני אוכלת..
בכל אופן המשקל שלי תקין?ורציתי לשאול מה הוא היקף מותניים וירכיים בריאים?
יש לי גם שומן בבטן...מה לעשות עם זה???קשה לי לעשות כפיפות בטן אבל אני כבר מצליחה לעשות 10 עם כל המאמצים שלי...להמשיך בזה?זה יעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
רעות גרוס31/05/2008ה BMI שלך (יחס משקל לגובה בריבוע) הוא 19, מתחת לרצוי. BMI 20-24.9 הוא רצוי BMI 25-29.9 משקל יתר ומעל זאת השמנה.
כדי להוריד את השומן בבטן (ובכל הגוף) יש להמשיך בהליכות או בכל פעילות אירובית אחרת כמו אופניים (ומכשירי אירובי בחדר כושר). כפיפות בטן חשובים מאוד לחיזוק הבטן אך לא להפחתה של שומן. יש להמשיך בחיזוק שרירי הבטן גם אם קשה לך עכשיו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אם אני אמשיך ללכת
-31/05/2008אז אני בכלליהיה במשקל גרוע...לא?
אם הליכה זה מה שיפחית את השומנים בבטן, אז סבבה..אבל המשקל שלי ממש ירד לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז תוכלי יותר ממה שאת מוציאה.!..
איילה.03/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ממוש
גילה אדלר07/06/2008את בתת משקל ככל הנראה אך למרות זאת את מתלוננת על שומן בבטן.
זה לא נשמע טוב
כדאי שדיאטנית תראה אותך תמדוד תשקול ותפנה אותך למאמן כושר שידריך אותך לגבי אימון בטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?