שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    -
    30/05/2008

אני בת 18 גובה 1.57 לצערייי חח ומשקל 47 ..אני כבר חודשיים ככה, כנראה בגלל שאני הולכת הרבה אבל לא לדאוג אני אוכלת..
    בכל אופן המשקל שלי תקין?ורציתי לשאול מה הוא היקף מותניים וירכיים בריאים?
    יש לי גם שומן בבטן...מה לעשות עם זה???קשה לי לעשות כפיפות בטן אבל אני כבר מצליחה לעשות 10 עם כל המאמצים שלי...להמשיך בזה?זה יעזור?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום

רעות גרוס
    31/05/2008

ה BMI שלך (יחס משקל לגובה בריבוע) הוא 19, מתחת לרצוי. BMI 20-24.9 הוא רצוי BMI 25-29.9 משקל יתר ומעל זאת השמנה.
    כדי להוריד את השומן בבטן (ובכל הגוף) יש להמשיך בהליכות או בכל פעילות אירובית אחרת כמו אופניים (ומכשירי אירובי בחדר כושר). כפיפות בטן חשובים מאוד לחיזוק הבטן אך לא להפחתה של שומן. יש להמשיך בחיזוק שרירי הבטן גם אם קשה לך עכשיו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אם אני אמשיך ללכת

-
    31/05/2008

אז אני בכלליהיה במשקל גרוע...לא?
    אם הליכה זה מה שיפחית את השומנים בבטן, אז סבבה..אבל המשקל שלי ממש ירד לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תוכלי יותר ממה שאת מוציאה.!..

איילה.
    03/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ממוש

גילה אדלר
    07/06/2008

את בתת משקל ככל הנראה אך למרות זאת את מתלוננת על שומן בבטן.
    זה לא נשמע טוב
    כדאי שדיאטנית תראה אותך תמדוד תשקול ותפנה אותך למאמן כושר שידריך אותך לגבי אימון בטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו