מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם תזונתי היא נכונה?נעה20/06/2008
שלום קוראים לי נעה ואני בת 15.
אני עושה ספורט 2 פעמים בשבוע (לא יום אחרי יום)
סדר האוכל שלי הוא:
ב-7 וחצי בבוקר לפני בית ספר אני אוכלת קורנפלקס עם חלב.
ב-10 אני אוכלת לפעמים שתי פרוסות לחם עם ממרח כלשהו.
ב-2 וחצי בערך אני אוכלת ארוחת צהריים שכל יום זה משהו אחר: יום אחד שניצל תירס עם עם אורז או פירה או משהו אחר, יום אחד פסטה עם רוטב עגבניות, יום אחד עוף (פולקה) ואורז, וככה הלאה, כל יום משהו אחר.
ב-5 אני מנשנשת או מעדן או במבה או משהו אחר שיוצא ויש.
ב-7 אני אוכלת שוב קורנפלקס עם חלב, ולפעמים יוצא שבמקום אני אוכלת ביצת עין וחצי מלפפון וקוטג'.
ב-9 אני לוקחת מעדן.
זה בערך התזונה היומית שלי. לפעמים יוצא שאני מפספסת משהו, לפעמים אני לא אוכלת את ארוחת ה-10, ולפעמים בארוחת צהרים יוצא שאני אוכלת רק אורז וחומוס בלי כלום.
אני גם שותה הרבה מים ביום.
האם התזונה שלי מספיקה?
אני צריכה להוסיף עוד?
כי קראתי שבנות בגילי צריכות לצרוך 1800 קלוריות ביום. זה קצת הרבה 1800 לא? אני לא חושבת שאני מגיעה לכמות כזו של קלוריות ביום. לפי ארוחות היום שלי נראה לי שאני מגיעה ל1000.
מחכה לתשובה,
נעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נועה
גילה אדלר21/06/2008מה שבולט הוא חסר בפירות וירקות .
ארוחת 10:00 לתלמידה חשובה ביותר ואין לפספס אותה ,
חוץ מזה הכל בסדר ואת אוכלת הרבה מעל 1000 קלוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?