שלום גילה ורעות. שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום גילה ורעות. שאלה
    שרון
    05/07/2008

שלום לכן. אני בן 43 . עד לפני שנה שקלתי 60 קילו לאורך כל החיים הבוגרים שלי. לפני שנה התחלתי להתאמן בחדר כושר אימונים אינטנסיבים ובמקביל התחלתי לשתות אבקות לעליה במשקל . כיום אני עומד על 77-78 קילו. הענין הוא שאני מעדיף לאכול אוכל במקום או בנוסף למשקאות הנ"ל ואני לא מצליח. במיוחד בשעות הבוקר שבהן אין לי תאבון בכלל ולא מצליח להכניס לפה כלום מלבד נוזלים. אכילת סנדביץ עם שתי פרוסות לחם ומעט גבינה היא חתיכת פרוייקט עבורי.שאלתי היא האם יש איזו שהיא דרך להגביר את התאבון למזון מוצק ובכלל לאוכל. יש לציין שאף פעם לא אהבתי לאכול והאוכל אצלי היה ענין של הכרח ולא של הנאה. האם יתכן שיש לי הפרעת אכילה והעיה היא בכלל נפשית? אודה לכן אם תתייחסנה לשאלתי כי אני פוגש לא מעט אנשים בגילאים שלי ועם אותה בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום גילה ורעות. שאלה

הוספת תגובה

• היי אסף

גילה אדלר
    06/07/2008

הרבה אנשים גם בגילך וגם צעירים ומבוגרים ממך שאינם אוהבים לאכול , ואשר אוכלים כדי לשרוד , הם בדרך כלל רזים מאוד וכדי לעלות המשקל אכן מקבלים מילקשייקים שונים , או תערובות של שתיה ומוצקים כדי לקבל דחיסות קלורית במינימום מאמץ , וכמובן שללעוס זו עבודה ומאמץ .
    ובכן אסף - שתה מיצים טבעיים , הכן לעצמך תערובות של קורנפלקס וחלב , סוגי חלב , ויוגורטים , מילקשייקים של גלידה חלב ופירות וכו........וזה גם בסדר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו