מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום גילה ורעות. שאלהשרון05/07/2008
שלום לכן. אני בן 43 . עד לפני שנה שקלתי 60 קילו לאורך כל החיים הבוגרים שלי. לפני שנה התחלתי להתאמן בחדר כושר אימונים אינטנסיבים ובמקביל התחלתי לשתות אבקות לעליה במשקל . כיום אני עומד על 77-78 קילו. הענין הוא שאני מעדיף לאכול אוכל במקום או בנוסף למשקאות הנ"ל ואני לא מצליח. במיוחד בשעות הבוקר שבהן אין לי תאבון בכלל ולא מצליח להכניס לפה כלום מלבד נוזלים. אכילת סנדביץ עם שתי פרוסות לחם ומעט גבינה היא חתיכת פרוייקט עבורי.שאלתי היא האם יש איזו שהיא דרך להגביר את התאבון למזון מוצק ובכלל לאוכל. יש לציין שאף פעם לא אהבתי לאכול והאוכל אצלי היה ענין של הכרח ולא של הנאה. האם יתכן שיש לי הפרעת אכילה והעיה היא בכלל נפשית? אודה לכן אם תתייחסנה לשאלתי כי אני פוגש לא מעט אנשים בגילאים שלי ועם אותה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אסף
גילה אדלר06/07/2008הרבה אנשים גם בגילך וגם צעירים ומבוגרים ממך שאינם אוהבים לאכול , ואשר אוכלים כדי לשרוד , הם בדרך כלל רזים מאוד וכדי לעלות המשקל אכן מקבלים מילקשייקים שונים , או תערובות של שתיה ומוצקים כדי לקבל דחיסות קלורית במינימום מאמץ , וכמובן שללעוס זו עבודה ומאמץ .
ובכן אסף - שתה מיצים טבעיים , הכן לעצמך תערובות של קורנפלקס וחלב , סוגי חלב , ויוגורטים , מילקשייקים של גלידה חלב ופירות וכו........וזה גם בסדר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?