אבקת חלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבקת חלבון
    טל
    06/07/2008

שלום רב! אני מתאמן סדיר 4 פעמים בשבוע במשך 3 חודשים, אימונים משולבים אנאירובי (30 דק') ואירובי בסופם (45 דק') הישלתי בינתיים 4 ק"ג ממשקלי (76 ל-72) וכ-4 אחוזי שומן (19 ל-15). גובהי 1.75 ס"מ. כאשר שיניתי את תכנית האימון הומלץ לי ע"י המאמן לצרוך תוסף חלבון בין האימון האנאירובי לאימון האירובי לצורך הגדלת מסת השריר. מטרת האימון הינה חיטוב הגוף. שאלתי: 1. האם יש צורך בכך? (הבנתי שצריכת חלבון מיד עם סיום האימון האנארובי אפקטיבית הרבה יותר מאשר צריכת חלבון בתום האימון כולו) האם כך הדבר? 2. במידה וצריכת מי-גבינה ישפרו את התוצאות אשמח לדעת (לאור ריבוי המוצרים הקיימים בתחום) על איזה היית ממליצה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבקת חלבון

הוספת תגובה

• אבקת חלבון

גילה אדלר
    08/07/2008

שינית את התוכנית וכיצד היא נראית כעת ?
    בעקרון , בתום אימון הכוח בתוך שעה מומלץ לצרוך חלבון בשילוב עם פחמימה ולכן רק אבקת חלבון היא לא הפתרון , תגיע הביתה תשתה חלב גבינה ביצה ולחם ותהיה במקום יותר נכון מבחינת התוצאות . אם תשתה את החלבון הוא ינוצל אולי לאנרגיה ולא תפיק ממנו בניית שריר.
    ההצדקה היחידה לקחת אבקת חלבון בתום האימון היא למי שנניח מתאמן בשעה שלא יגיע הביתה לאכול ואז בנוסף לכריך ולפירות יקח משקה חלבון .
    האם עניתי לך ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת הבהרה

טל
    09/07/2008

גילה תודה על תגובתך, משום שהאימון האירובי מתבצע לאחר האנאירובי, ולאור העובדה שמומלץ לצרוך חלבון עד שעה לאחר האימון האנאירוב (לא מתאפשר לי לעמוד במסגרת זמן זו), האם שתיית חלבון בשילוב אכילת בננה בין האנאירובי לאירובי מהווים פתרון הולם? תודה טל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן טל

גילה אדלר
    09/07/2008

הרעיון לשלב 2 יחידות פרי עם השייק חלבון הוא נכון לטעמי , בננה היא כבדה לעיכול לכן לפני ריצה אני לא אהבת להמליץ עליה , אלא על 2 תמרים גדולים או חטיף אנרגיה + השייק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו