הוצאת קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוצאת קלוריות
    טל
    06/07/2008

שלום רב, שאלת ידע כללי, האם BMR נלקח בחשבון בעת בניית תפריט להורדת משקל, וביתר בהירות: אם ה-BMR שלי 1700 קלוריות ביממה תיאורטית (ומבלי להתחשב בפעילות הימיומיומית) במידה ואוכל פחות מ-1700 קלוריות עדיין אפחית במשקל.. האם נכון הדבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת קלוריות

הוספת תגובה

• לטל

רעות גרוס
    08/07/2008

אם תאכלי פחות מ 1700 קק"ל (פחות מה BMR) תרדי במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• BMR

טל
    08/07/2008

אחדד את השאלה, בהנחה שה-BMR שלי 1700 קלוריות ושרפתי 1600 קלוריות בפעילות יומיומית (ספורט,משרד שטיפת כלים וכו') כיצד אשקלל את הוצאת הקלוריות היומית שלי, בהתחשב ב שני הנתונים. מה המשקל של כל אחד מהם בהוצאת הקלוריות היומית. לשם דוגמא: אני מניח שאם בפעילות יומיומית "שרפתי" 1600 קלוריות אני לא מוסיף אותה ל-1700 של ה-BMR וחי באשלייה ששרפתי היום 3300 קלוריות, אם כן אני שמח אבל אני מניח שהחישוב נעשה אחרת. תודה מראש. טל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טל יקר

גילה אדלר
    09/07/2008

מה לא ברור לך ??
    הוצאה אנרגתית בסיסית היא לפני הפעילות , נניח 1700 , אתה אוכל תוסיף 10% לעיכול תוסיף 170 קלוריות ,אתה מבצע פעילות מתונה במשך היום תוסיף 10עוד אחוז כלומר 170 , פעילות מאומצת תוסיף 20 אחוז כלומר 340 סה"כ כ2000 .
    אם אתה מתאמן תוסיף ל2000 קלוריות הללו את ההוצאה בספורט שתימדד לפי דופק האימון - נניח 500 קלוריות בשעת אימון אזי ס"ה ההוצאה הקלורית היא כ-2500
    בסדר ??
    אם לא ברור חזור שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו