איך זה יכול להיות???????????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך זה יכול להיות???????????
    ניסן
    19/07/2008

לפני כחודש וחצי התחלתי להתאמן אחרי שלא התאמנתי שנה והותאמה לי תוכנית FBW 3 פעמים בשבוע אני עושה פעילות אנאירובית ופעמיים בשבוע פעילות אירובית מתונה (10 קמ"ש ל20 דקות) אני אוכל בסביבות 2200-2300 קלוריות ביום, בן 19, 1.65 מטר ושוקל 50 קילו לפני כחודש וחצי שהתחלתי המסה שלי הייתה 50.4 קילו מתוכם 48 מסת גוף(35.1-TBW) רזה ו2.4 קילו מסת שומן מאז המשקל שלי כל הזמן בתזוזה ובפעם האחרונה שבדקתי את עצמי המסה שלי הייתה 49.6 קילו מתוכם 46.8 קילו מסת גוף רזה (34.3-TBW) ו2.8 קילו שומן איך יכול להיות שאני מתאמן כמו שצריך- מאמן אישי אחד הטובים, אוכל בדיוק כמו שהדיאטנית אמרה לי, הגברתי טיפה את הריצה ל25 דקות בפעמיים האחרונות, וירדתי 1.2 קילו בשריר ועליתי 400 גרם בשומן? משהו בתוכנית או בגוף שלי דפוק או שהמשקל של הטניטה הזה לא מדוייק בשיט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך זה יכול להיות???????????

הוספת תגובה

• ניסן יקר

גילה אדלר
    20/07/2008

כדאי לך להבדק בצורה מדוייקת , ולא במכשיר טניטה כי השגיאה שם עולה על 5% , אני משתמשת בקליפר ואם האימון והתזונה מתאימים אין מצב לתוצאות הפוכות .
    ולכן , נסה להבדק בדרך אחרת .
    בברכה
    גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו