האם התזונה מתאימה לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם התזונה מתאימה לי?
    ניסן
    19/07/2008

אני בן 19 גובה 1.67 מטר משקל 50 קילו 5.6 אחוז שומן ואני מתאמן במטרה להעלות מסת שריר נפגשתי עם תזונאית ומאמן כושר ושניהם בנו לי תוכניות כל אחד בתחומו רציתי לדעת אם התפריט הבא מתאים לעליה טובה במסה וכמה שפחות בשומן בוקר: חצי קוטג' עם פרי ביניים: חטיף גרנולה של נייצ'טר וואלי (האלה שבאים בזוגות והם 180 קלוריות ו29 גרם פחמימות) עם יוגורט 1.5-3 אחוז שומן טבעי צהריים: מנת בשר רזה משהו כמו 125 גרם של חזה עוף/טונה/הודו+200 גרם אורז+ירקות לפני אימון: 3 תמרים אחרי אימון: 3 תמרים וסקופ של אבקת חלבון עד 45 דקות אחרי האימון: 2 פרוסות לחם לבן+סלט+כפית שמן+חצי חבילת קוטג' ערב: סנדביץ' עם גבינה בולגרית/צפתית/חצי קופסת טונה לילה: פרי או פרוסת לחם עם ריבה תודה לעונים ולעוזרים אגב זה יצא לי בסביבות ה1900-1950 קלוריות לפי חישוב של אולימפוספיט ולפי חישוב מהאריזות אני מתאמן 3 פעמים בשבוע פעילות אנאירובית ופעמיים פעילות אירובית בעצימות בינונית של 10 קמ"ש למשך 20-25 דקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם התזונה מתאימה לי?

הוספת תגובה

• שוב שלום ניסן

גילה אדלר
    20/07/2008

להערכתי יש מעט מדי חלבון ומעט מדי קלוריות , אני לא חושבת שאתה זקוק לאבקת חלבון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט מדי חלבון?

ניסן
    20/07/2008

יוצא לי 100 גרם חלבון ביום זה לא מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

גילה אדלר
    24/07/2008

אתה זקוק ליותר קלוריות כדי לנצל נכון את החלבון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו