קראטין ושריפת שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קראטין ושריפת שומן
    אבישי
    22/07/2008

שלום לא מזמן שמעתי על הקראטין ועל התכונות חיוביות שלו בסיוע לספורטאים לפתח ולהגדיל את מסת השריר ולסייע בהגדלת פרקי הזמן של האימון אני מתאמן מספר חודשים בשילוב של דיאטה ומעוניין לסלק מספר "עודפים" מסביב לגופי ( 1.78 שוקל כיום כ-83 ק"ג) סה"כ לא שמן ומתחיל לראות תוצאות לאחר שילוב של פעילות אירובית ומעט משקולות.הייתי מעוניין לשלב לקיחת קראטין+שילוב של חלבון ושאלתי היא האם תוספים אלו יעניקו לי יותר אנרגיה באימונים שיסיעו להפחתת אחוז השומן או שנטילת החלבונים והקראטין אמנם יגדילו את מסת השריר והמשקל ,ואיתם גם יגדילו את אחוז השומן.... בקיצור איך מצמצמים את אחוז השומן ומקטינים את הצמיגים העודפים במינימום זמן.... ?! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קראטין ושריפת שומן

הוספת תגובה

• לאבישי

רעות גרוס
    22/07/2008

בלקיחת קראטין יש ספיחת מים לתוך השריר, אין גדילה במסת שריר. האנרגיה השרירית עולה (יש אפשרות להרים יותר משקלים, גדילה בכוח מתפרץ וגדילה במסת בגוף ולא השריר) אך קריאטין טוב לספורטאים תחרותיים, לוקחים אותו מס' חודשים לפני תחרות כדי להגיע לתוצאות.

אם המטרה להפחית ב % שומן, קריאטין זה לא האמצעי (כמו כן בקריאטין יש תופעות לוואי: בחילות, התייבשות, כאבי ראש, נפיחות מעודף מים), אלא יש לשמור על מסת השריר הקיימת בעזרת תרגילי כוח שמס' החזרות מ 10-30 + צריכת חלבונים: 1.5 ג'/ק"ג (120 גר') ב 5 ארוחות + פעילות אירובית ממושכת מינימום 30 דק' , ובסה"כ 3 שעות בשבוע.

אני מזמינה אותך אלינו ל reset לעשות איבחון הגוף ( % שומן, BMR= מטבוליזם במנוחה, מסת שריר ומשקל הגוף הרזה) לבניית תוכניות אימון ודיאטה בהתאם לצרכך.

אתה יכול להכנס לאתר www.re-set.co.il
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו