שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    24/07/2008

שלום, אפתח במעט נתונים על עצמי: 1.61 משקל 56. ברצוני להשיל ממשקלי כ-6 ק"ג ולהגיע למשקל 50.. אני לא אוהבת אירובי ולכן הספורט שלי יהיה בעיקר פעם ביומיים שיעור של פילאטיס\עיצוב וחיטוב\ פיטבול וכו'.. ה"אירובי" שלי יהיה פה ושם התרוצצויות ומשחקי כדור עם אחי הקטן (מקס' 40 דקות 2 פעמים בשבוע ובעצימות בינונית וגם זה לא בטוח כי אני מכירה את עצמי ואינני מסוגלת להתמיד בשום פעילות אירובית פרט לסקי שלג, מה שלא ממש מתאפשר בארץ) החלטתי לצרוך 1000 קלוריות ביום לתקופת הדיאטה כי גם ככה החילוף חומרים שלי לא משהו (אני משווה את מה שאני אוכלת במטרה לשמור על המשקל למה שאחרים אוכלים) אבל בלוטת התריס שלי תקינה.. השאלה שלי היא מה תהיה החלוקה האידיאלית של ה-1000 קלוריות מבחינת כמות בגרמים של חלבונים, פחמימות ושומנים ליום (בהתחשב בספורט שאני עושה וברצון שלי לרדת במשקל). תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין, אני בת 21..

אני
    24/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 1000 קלוריות

גילה אדלר
    25/07/2008

שיעור החלבון היחסי יהיה גבוה יותר למשל 30%- מכלל הקלוריות יהיה חלבון , 50% פחמימות ושומן 20% בעיקר שומן צמחי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו