אצות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצות?
    נירי
    25/07/2008

היי אני כבר חצי שנה בדיאטה ,מתעמלת 3 פעמים בשבוע ובכלל מאוד פעילה במהלך היום. לא הצלחתי לרדת במשקל .החלטתי ללכת לבצע בדיקות דם כל הבדיקות יצאו תקינות חוץ מהכבד מה שהצביע על כבד שומני .קראתי על הנושא וראיתי שאכן יש לי את כל הסיפטומים לתופע ה זו לקחתי את עצמי בידיים ושינתי את כל הרגלי התזונה שלי לאחר כחודש וחצי (ע"פי בקשת הרופאה שלי חזרתי על הבדיקה )וכן התוצאות ירדו לחצי מ205 H ל 95 H וגם בשאר הבדיקות הורדתי לחצי ואפילו יותר והשלתי 3 קג ממשקלי(מאוד מאושרת). ברצוני להוסיף אצות לתפריט היומי שלי האם יש המלצה לאצות מסוימות בכדי להאיץ קצת את הירידה במשקל תודה שבת שלום! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אצות?

הוספת תגובה

• אין הוכחה

גילה אדלר
    28/07/2008

אין כל הוכחה מדעית שאצה כחולה ירוקה רכן מעלה שריפת שומן או מעלה חילוף חומרים .
    אצות ים בתזונה כמו הנורי ( של הסושי ) והוואקמה למרק וכדומה מאוד מומלצים כמקור מדהים לויטמנים מינרלים , לכן כדאי להוסיפם כמזון לא ככדורים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! :)

נירי
    01/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו