תזונה אופניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה אופניים
    אורן
    26/07/2008

שלום רב. ברצוני לדעת כמה שעות מומולץ לאכול לפניי רכיבה של שעתיים בערך. ומה בעיקר , אציין שאני נתקל בבעיות של צרבות מידי פעם. נבדקתי ואני פשוט בעל וושט רגישה. בנוסף לכך אני סובל מ"היפוכלמיה" , אך ללא הפרעה בקצב הלב, ישנה בריחת אשלגן רק במתן שתן כאשר אני שותה מעל הממוצע. בבדיקות שנערכו לי נמצא כי אני מייצר אשלגן בכמות מספקת. אני רוכב כבר 4 שנים ובעל רמת כושר גבוהה יחסית. אשמח גם לדעת מה הייתן ממליצות לי לאכול לאחר הרכיבה. בכבוד רב אורן. נ.ב : לידע כללי....ביום של רכיבה אני נוטל תוסף תזונה מגנזיום. בנוסף גם B12 פעמיים בשבוע ואבץ כל יום וכמובן..אומגה 3. גם ג'ינסנג קוראני בכל בוקר. נתונים : גיל 35. גובה 178.משקל 82 בכבוד רב אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה אופניים

הוספת תגובה

• אורן

רעות גרוס
    28/07/2008

שלום, תלוי מתי אתה רוכב. אם אתה מתעורר שעתיים לפני הרכיבה, אז תאכל (שעתיים לפני) פחממות: לחם, פסטה. אם אתה קם קצת לפני הרכיבה אתה יכול לאכול תפוח +בננה.
    תמיד לאחר שעת רכיבה לאכול בר אנרגיה (יש ג'ל לרוכבי אופניים - נספג במהירות). שעה לאחר הרכיבה יש לאכול כמות גדולה של פחמימות (פסטה, אורז וכו') עם חלבון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו