מנסה ולא מצליחה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה ולא מצליחה...
    מיכל
    28/07/2008

שלום אני שני ואני בת 14 עוד כמה חודשים, אני שוקלת 58 קילו על 1.64 ויש לי ירכיים שמנות... הייתי שמחה אם היית מוסיפת לתשובה שלך אתרים שיסבירו לי איך להוריד את המשקל העודף בירכיים ואשמח גם אם תגידי לי אילו פעילויות ספורטיביות אני יכולה לעשות כדי להוריד את המשקל העודף מהירכיים... תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה ולא מצליחה...

הוספת תגובה

• המון הליכה ואופניים

גילה אדלר
    28/07/2008

פעילות אירובית של שעה ביום הליכה מהירה , אופניים מאוד מפחיתים שומן ומחטבים את הירכיים .
    מבנה עגלגל נשי תמיד יהיה לך , וזה יפה מאוד .............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הרזיה נקודתית

אהרון
    29/07/2008

אני מצטרף לעצה בקשר לפעילות אירובית נרחבת. זה יעזור להוריד עוד כמה קילו כדי להגיע למשקל האידאלי לגיל וגובה שלך. זה לא יחטב לך את היריכיים מעבר לגבולות המיבנה הטבעי שלך. לעומת זאת, עם הורדת אחוז השומן הכללי, גם היריכיים יושפעו אבל הפרופורציה תשמר. הפעלת שריר מסויים לא גורמת להורדת שומן סביב אותו שריר אלא מחזקת אותו ומגדילה את נפחו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו