מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירכייםאלינור18/08/2008
שלום, אני גובה 1.62 ושוקלת 53 , ואני די רזה רק שיש לי ירכיים שמנות.. והתחלתי לפני כשבועיים לעשות כל יום פעמיים אופני כושר , עכשיו אני בתחילת השבוע השלישי.. רציתי לדעת שאם תוך חודש זה יחטב לי את הירכיים?? כי הם לא ירכיים שמנות פשוט הייתי רוצה שהם יהיו יותר רזות שאני אוכל ב"ה ללכת סוףסוף עם מכנסיים קצרים.. ואני אוכלת בריא, לא ג'אנק פוד, אני לא מנשנשת בין ארוחות , ואני ל א אוכלת בצקים, פחמימות, מתוקים .. על מנת שאולי אם לא אוכל את זה אני ירזה בירכיים.. אני צריכה תשובה במהרה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
רעות גרוס18/08/2008ראשית אין ירידת שומן נקודתית (גם אם אנחנו מאוד רוצים....) השומן יורד מכל הגוף, ואצליך שההשמנה היא ירכית הוא ירד בסוף.
תגווני עם הפעילות האירובית: הליכה, ריצה, אופניים, מכשיר סקי ועוד, הייתי ממליצה לשלב אימון משקולות להעלת מסת שריר וחילוף חומרים (מטבוליזם), כמו כן כמובן תזונה נכונה ומאוזנת. התחלת לפני שבועיים כך שזה לוקח זמן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חג הפסח בשישי הקרוב
התזונה שלנו אבות המזון
תוספת פחמימתית(קבוצת הדגנים-פיתה) בארוחה וכללי
ריצת מרתון - תזונה בזמן הריצה?
אגוזים שעתיים אחרי חלבונים
צום יום הכיפורים ואבות המזון שיחול בעוד יומיים
עליית מסת שריר ובמקביל הפחתת אחוזי שומן בגוף
התפריט האישי שמותאם לכל אדם אישית
קלוריות בגינגר מופחת סוכר
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)





