שתי שאלות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות...
    ניסן
    18/08/2008

דבר ראשון אני מתאמן כבר חודשיים על מנת לעלות מסת שריר לאחר ירידה של 20 קילו ממשקלי-הייתי 70 קילו על גובה 165 והיום אני 50 קילו-בן 19 יש לי אומנם נטייה להשמנה אבל אני לא מצליח לעלות במשקל אני מבצע תוכנית אימון AB 4 פעמים בשבוע ועוד 30 קילומטר ריצה בשבוע במהירות 11-15 קמ"ש הארוחה שלי נקבעה ע"י דיאטנית והיא כזו: בוקר: חתיכת עוגה שאני מכין נטולת שומן (7 גרם שומן לקילו) ו30 גרם פחמימה מורכבת ופשוטה ביחד היא מספקת לי בבוקר+ פרי+ חצי קופסת קוטג'+4 קוביות ג'ינג'ר לא מסוכר ביניים: יוגורט 1.5% ביו +חטיף נייצ'אר וואלי-החטיף 90 קלוריות ומספק 15 גרם פחמימות,3 גרם שומן ו2 גרם חלבון צהריים: 250-270 גרם פסטה/אורז+ירקות+120-150 גרם בשר כחוש(כף,סינטה,וויסברטאן או אווזית)/חזה עוף לפני אימון-3 תמרים יבשים-30 גרם תמרים מיד אחרי האימון-2 תמרים+שייק חלבון-25 גרם חלבון מהשייק+1.5 גרם שומן+1.5 גרם פחמימה עד 40 דקות אחרי האימון-3 פרוסות לחם לבן+חצי חבילת קוטג'+עגבניה ארוחת ביניים: סנדביץ' עם 50 גרם טונה ארוחת ערב: פתית+ריבה ללא סוכר/פרי יש לציין שאני לא נמשך למתוק מאז שהתחלתי את התוכנית הזו ואין לי ימים שאני מבליג כי פשוט אין לי חשק למתוק או לאוכל שומני ואני נגעל מזה בבדיקות הדם יצא לי המוגלובין נמוך אבל רמות תקינות של פרטיננין, ברזל,חומצה פולית, B-12 וכל שאר המרכיבים שהיו יכולים להוריד את הרמה שלו מבחינת תזונתית, כמו כן יש לי ספירה נמוכה של כדוריות דם אדומות-4.25 פרט לזה במהלך היום אני לרוב לא הכי פעיל פרט לעבודה אבל בכל זאת לא מעלה במשקל למרות שאני אוכל מעל 2000 קלוריות... למה? (300 גרם פחמימות, 35 גרם שומן, 120 גרם חלבון-כמות האוכל במהלך היום) שאלה שניה היא מה הערכים התזונתיים של זהבון מבחינת קלוריות שומן חלבון ואומגה 3? אודה לכם על תגובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות...

הוספת תגובה

• ניסן

רעות גרוס
    19/08/2008

מה המטרה שלך???? אתה נמצא בתת משקל. אם אתה רוצה לפתח שריר תפסיק לרוץ. ריצה 5דק' לפני אימון ו 10 דק' אחריו לשיחרור.
    תתייעץ עם רופא לגבי ההומוגלובין אם יש צורך בנטילת מולטי ויטמין.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו