מה דעתך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתך?
    ניסן
    08/09/2008

על תפריט התזונה הזה? אני בן 19 גובה: 164 ס"מ משקל 50 קילו אימונים AB בימים ראשון שני רביעי וחמישי ובימים שלישי ושבת ריצות של 10-11 קילומטר ב40 דקות מטרתי היא היפרטרופיה עם עלייה מינימלית באחוזי שומן אני בערך 6 אחוז שומן בוקר: יוגורט 1.5 אחוז שומן+ 60 גרם ברנפלקס ללא סוכר+פרי+2 קוביות ג'ינג'ר ללא סוכר ביניים: חטיף נאייצ'ר וואלי-180 קלוריות+ יוגורט 1.5% שומן ארוחת ביניים שניה: 10 גרם אגוזי לוז ארוחת צהריים: 250 גרם אורז+120 גרם חזה עוף+ירקות+כף טחינה לפני האימון-2 תמרים אחרי האימון: שייק חלבון+3 תמרים ארוחת ביניים שעה -שעה וחצי אחרי האימון: 2 פרוסות לחם מלא וממרח ארוחת ערב: טונה+2 כפות טחינה+2 פרוסות לחם מלא+סלט+כפית שמן זית ארוחת לילה: פרי רציתי לדעת האם יש לי מספיק חלבון ופחמימות בתפריט כי נראה לי שיש לי יותר מדי שומן ופחות מדי פחמימות וחלבון? יצא לי 106 גרם חלבון שזה נראה לי מספיק אבל רק 290 גרם פחמימות ולעומת זאת משהו כמו 50-55 גרם שומן האם צריך להוסיף פחמימות או לשנות משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתך?

הוספת תגובה

• לניסן

רעות גרוס
    09/09/2008

כן, עליך להוסיף פחמימות , להגיע בערך ל 400 ג' - 420 ג' פחמימות, גם כדי להעלות קצת במשקל.

106 ג' חלבון = 424 קלוריות (17% מסה"כ הקלוריות - טוב)
    400 ג' פחמימות = 1600 קלוריות (64% מסה"כ הקלוריות, רצוי מ 55-65% - שוב כדי להעלות במשקל, אתה מתאמן גם אירובי!!!)
    50 ג' שומן = 450 קלוריות (18% מסה"כ הקלוריות, רצוי 30%)
    סה"כ 2470 קלוריות ליום (תעלה במשקל)

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו