יש מצב לקבל עזרה ומידע ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מצב לקבל עזרה ומידע ?
    איציק
    09/09/2008

בנוגע לאופן צריכת החלבונים לאחר פעילות ספורט! אני יודע שצריך לצרוך חלבונים לאחר פעילות ספורט. ולפי הבנתי צריך לצרוך כ- 30 גרם חלבונים (לפחות למשקל שלי). הפעילות שלי היא ברכיבה על אופניים , כאשר אחרי הרכיבה אין לי זמינות מיידת לאוכל. השאלה: מהי הדרך הטובה ביותר לצרוך חלבונים (בהתחשב במגבלה של זמינות האוכל? ותוך כמה זמן צריך לצרוך אותם? אני מבין שצריך לשלב גם פחמימות בעניין ! האם לצרוך חלבונים באמצעות אבקות חלבונים למיניהם או באמצעות חטיפי אנרגיה שמספקים את כמות החלבונים הנדרשת? בברכה, איציק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש מצב לקבל עזרה ומידע ?

הוספת תגובה

• איציק

ענת פלדמן
    15/09/2008

סליחה על העיכוב בתשובה. שאלתך מצויינת. אם תוך שעה מהאימון אתה יכול לאכול ארוחה מזינה ומאוזנת של חלבונים ופחממות זה מצויין. בהחלט שווה להצטייד גם בחטיף אנרגיה [הסוג האיכותי] בתיק ואפשר לאכול אותו כרבע שעה אחרי האימון. [ואז אחרי שעה את הארוחה המאוזנת] עזוב אותך מאבקות, אפשר לצרוך חלבונים מתזונה מאוזנת ובריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו