אוכל מספיק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל מספיק?
    ניסן
    16/09/2008

רציתי לדעת אם אני אוכל מספיק חלבון ופחמימות אחרי אימון-במהלך היממה אני צורך 100-110 גרם חלבון גיל 19 גובה 164 משקל 50 ישר אחרי האימון שייק חלבון +3-4 תמרים עד 45 מתום האימון -3 פרוסות לחם לבן+15 גרם חלבון מפסטרמה/טונה במים+סלט ירקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל מספיק?

הוספת תגובה

• ניסן

ענת פלדמן
    16/09/2008

זה די תלוי בעצימות האימון שלך. אבל הייתי אומרת שאם נכפיל את המשקל שלך פי 1.5 או 2 נהיה יותר חכמים. אז מומלץ לצרוך כ -80 עד 100 גרם חלבון במשך היום, שזה אתה עושה טוב, אחרי האימון אולי מעט יותר מ-15. את הפסטרמה הייתי מורידה, זה לא ממש מזון "טבעי", טונה זה מצוין. ולמה לחם לבן? עדיף מלא... מצא סוג שאתה אוהב. אתה יכול לשלב גם ביצה וגבינה לבנה 5 אחוז. סלט ירקות זה מצוין, הוסף לו כף שמן זית. מה עצימות האימון שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שייק חלבון

אהרון
    17/09/2008

מיותר לגמרי. המוצר הזה הוא למקצוענים בלבד (בודי בילדרס) וגם הם יכולים להסתדר בלעדיו גם כך יש לך יותר מדי חלבון. בהתחשב שאתה בתת-משקל הדגש צריך להיות על פחמימות איכותיות. 1.2-1.5 גר חלבון מגוון לק"ג גוף מספיק לך. אל תחשוב שהעלאת מסת השריר עומדת ביחס ישר לחלבון שבתזונה. דווקא מיד אחרי האימון, אם הוא באמת בעצימות גבוהה, מומלץ פחמימות, הפרי היבש שאתה אוכל הוא בסדר. אכילת החלבון אינה דחופה בגלל שהעיבול וההטמנה לוקחים זמן ממושך , כך שחצי שעה או אפילו שעה פחות או יותר זה לא משמעותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו