עזרה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה קטנה
    ניסן
    17/09/2008

אני בן 19 גובה: 164 ס"מ משקל 50 קילו אימונים AB בימים ראשון שני רביעי וחמישי ובימים שלישי ושבת ריצות של 10-11 קילומטר ב40 דקות מטרתי היא היפרטרופיה עם עלייה מינימלית באחוזי שומן אני בערך 6 אחוז שומן בוקר: יוגורט 1.5 אחוז שומן+ 60 גרם ברנפלקס ללא סוכר+פרי+2 קוביות ג'ינג'ר ללא סוכר ביניים: חטיף נאייצ'ר וואלי-180 קלוריות+ יוגורט 1.5% שומן ארוחת ביניים שניה: 10 גרם אגוזי לוז ארוחת צהריים: 250 גרם אורז+120 גרם חזה עוף+ירקות+כף טחינה לפני האימון-2 תמרים אחרי האימון: שייק חלבון+3 תמרים ארוחת אחרי אימון עד 45 דקות: 3 פרוסות לחם לבן+15 גרם חלבון מטונה/גבינה/פסטרמה+סלט ירקות ארוחת ערב: טונה+2 כפות טחינה+2 פרוסות לחם מלא ארוחת לילה: פרי היום הייתי בחדר הכושר ושמעתי מאחת התזונאיות שבבוקר ישר שקמים מומלץ לצרוך 20-30 גרם חלבון אבל אני כבר צורך 110 גרם חלבון בערך מתוכם 10 בבוקר זה לא מספיק? אגב אני לא גודל עם התפריט הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה קטנה

הוספת תגובה

• ניסן

ענת פלדמן
    17/09/2008

אתה במודעות שיא, וכיף לקרוא. בבוקר כשקמים צריך לאכול ארוחת בוקר לשבור את הצום ולהתחיל את היום. התזונה שלך מאוזנת ומצויינת [רק למה שייק חלבון??] ואתה בסדר גמור. מיליוני גרסאות חדשות לבקרים לגבי תפריטים וגוונים, כך שתמיד תשמע דעה כזו או אחרת, מבלי חלילה לזלזל בתזונאית שכבודה במקומה מונח. אכן יצא מחקר חדש שממליץ על אכילת חלבונים בבוקר אך זה לא הכרח המציאות. תמצא עשרות אחרים שיתמכו בפחממות. היה בטוח בדרך שלך והמשך כרגיל [השייק... ]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו