תוספים ואבקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספים ואבקות
    אור
    18/09/2008

שלום קוראים לי אור אני בן 15 מהקריות :-) . גובה 1.73 משקל 70 התחלתי לפני כחודשיים וחצי להתאמן בחדש כושר בהם ירדתי 14 ק"ג ממשקלי וירדתי ל14% שומן רואים תוצאות נאות למדי של התפתחות שריר רציתי לשאול אם במידה ואני רוצה להגביר את האפקטיביות של אימון המשקולות ולעלות במסה השרירית האם אני יכול לקחת אבקות או תוספים של עלייה במסה ובניית שריר (כגון צ'מפיון מס) שמעתי דעות רבות בנושא, ביניהם שאין כלל תופעות לוואי למוצרים אלו, וגם שמוצרים אלו פוגעים בפוריות ובזרע. תוכלו להגיד לי מה בדיוק ההשלכות של נטילת תוספים ואבקות כי אני מרגיש שהם חיוניים לפיתוח גוף בצורה מקצועית יותר . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספים ואבקות

הוספת תגובה

• אור

ענת פלדמן
    19/09/2008

אתה מרגיש שהם חיוניים אבל הם לא. אני מאד לא ממליצה על אבקות, קרא את השקפתו של אהרון בנושא בתגובה לשאלותו של ניסן. אני מברכת אותך על האימונים ועל הירידה במשקל, המשך לאכול מאוזן בריא ונכון ולהתאמן, זה עושה יופי את העבודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו