היי ענת.. ((:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת.. ((:
    אריק
    19/09/2008

העברתי את ההודעה לפה מפורום כושר גופני, כי חשבתי שהיא מתאימה לפה יותר.. היי ענת, מה שלומך? יש לי מספר שאלות. אני בן 24. לפני כ3 שנים הייתי מתאמן בחדר כושר וראיתי תוצאות מצויינות. הייתי משתמש בהתחלה באבקות עליה במסה ולאחר מכן באבקות חלבון. כעת לאחר כשנתיים ללא אימונים, אני רוצה לחזור להתאמן. מקריאה בפורום ראיתי שאת לא תומכת בשימוש באבקות. ממה שאני זוכר, לאחר האימון יש כ45 דקות של "חלון הזדמנויות" בו כדאי לאכול. אם אני מוותר על האבקות, מה כדאי לאכול במקומן לאחר האימון? האם יש מאכל פרקטי הכולל חלבון מהיר מספיק ולא מתועש שאפשר לקחת איתי לחדר הכושר ולאכול? שאלה נוספת, ראיתי באחת מתגובותייך הקודמות (הרשי לי לצטט אותך) שאמרת כי "ויאמרו רבים שהאבקות והשייקים מצויינים להם. וזה נהדר !! אם זה טוב להם אז יופי. [מה קורה אחרי שיפסיקו עם זה זה כבר סיפור אחר]. " שאלתי היא, מה קורה אחרי שיפסיקו עם זה? האם הכוונה שמסת השריר תרד במהירות? יש הרבה מיתוסים על זה, שאנשים שמשתמשים באבקות חלבון ומפסיקים להתאמן, לאחר מכן מסת השריר שלהם יורדת במהירות. זה לא נשמע הגיוני (הרי זה חלבון וזה חלבון, ולא חומר אחר..) מצטער על האורך, תודה רבה מראש על ההתייחסות ((: שבת שלום לכלל הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת.. ((:

הוספת תגובה

• באמת תהיתי

ענת פלדמן
    20/09/2008

למה בחרת לשאול ב"כושר גופני", בכל מקרה השרשור שלנו עבר כבר לשם. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו